Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Peste 2.1 milioane de români au urmărit aseară Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După ce a căutat disperat prin sat un vecin care să-i dea cu parul în cap, Firicel a ajuns la Vasile, salvarea lui pentru a face Alzheimer. A reușit să-l enerveze cu mărturisiri din trecut și a avut ocazia să-și vadă visul împlinit, dar s-a ferit și „norocul” l-a lovit pe Celentano.

Aspirina le-a deschis ochii lui Dorel și lui Giani despre ce înseamnă să aibă un hobby. Înainte ar trebui să muncească și abia după se pot gândi la pasiuni. 

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 14.3 puncte de rating și 33.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1, a avut 5 puncte de rating și 11.8% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit serialuliar în minutul de maximă audiență, de la 20:59, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

De la lovitură, creierul lui Celentano se blochează și uită cum trebuie să mănânce. Din fericire, nu-și pierde niciun reflex când vine vorba despre alcool.

Ardiles se gândește să-și facă pensie privată, dar nu să cotizeze, ci doar să încaseze. Are un plan foarte bun, să-i dea Rață câte 200 de lei pe lună, dacă tot ia de la Brânzoi, să împartă și cu alții.

Nevasta lui Brânzoi face orice să-l întoarcă pe Nicușor al ei și-i cere ajutorul Aspirinei, care se oferă să discute cu el. Care e rezultatul intervenției, vedem în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending