Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Luni seară, în Las Fierbinți, Dorel, Giani, Ardiles și Rață au intrat în afaceri, iar Gianina s-a îndrăgostit și nu știe cum poate să facă să aibă atenția băiatului de care îi place. În tot acest timp, Celentano a trecut la următorul nivel și a adus în sat un nepalez care să muncească în locul lui, însă acest lucru i-a dat mari bătăi de cap lui Robi.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.8 puncte de rating și 29.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.8 puncte de rating și 17% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.7 puncte de audiență și 28% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7.8 puncte de rating și 22.4% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:01, aproape 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Advertisement

Dorel și-a făcut firmă împreună cu Ardiles și cu Giani și au în plan o serie de investiții, așa că vor să obțină bani din vânzarea obiectelor din casă sau a capsulelor de cafea. Rață își încearcă și el norocul în afaceri și a început să demareze o întreagă campanie prin care vinde excursii la mare la preț de extra sezon. Ținta lui sunt soțiile vecinilor din Fierbinți și Bobiță.

Gianina s-a îndrăgostit, însă băiatul de care îi place are o altă prietenă. Aspirina și Dalida încearcă să-i aline suferința prietenei lor și îi dau sfaturi cum poate cuceri un bărbat. Soluția este botoxul și puțin mai mult… creier. O învață să se îmbrace, să poarte tocuri, să arate ce are de arătat și să ascundă ce trebuie ascuns, să ofere mai multe atracții, dar și să se orienteze către alt tip de bărbați.

Vestea că în sat a apărut un nepalez îl neliniștește pe Robi, care a început o anchetă în acest sens și încearcă să rezolve cazul. Omul muncește bine, nu bea și nu are pretenții prea mari, iar suspiciunile cresc în ceea ce-l privește. Dacă va reuși Robi să afle adevărul și să își dea seama ce se petrece de fapt cu noul venit, dar și cum va trebui să se transforme Gianina pentru a avea succes, vedem în seara aceasta, de la ora 20:30. Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending