Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Peste 2.2 milioane de români au trăit comedia într-un nou episod Las Fierbinți!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Robi i-a făcut o propunere de zile mari Gianinei. Pentru că a primit cazare gratis pentru un city break în doi, polițistul s-a gândit că Gianina este cea mai potrivită pentru a-și petrece trei zile de distracție la Fundulea.

Am cazare gratis acolo și de mâncare luăm niște ouă fierte, niște conserve, da’ m-am uitat pe internet, au și alimentări acolo. Putem să mergem și la Brănești, că e foarte aproape, să servim un prânz sau o cină romantică”, i-a spus Robi. Reacția tinerei a fost de-a dreptul surprinzătoare pentru polițist: ”Bă, Robi! Tu știi de când aștept să primesc o invitație într-un city break? Da la Paris, Londra sau București. Ce să fac la Fundulea? Că acolo e o stradă lungă plină cu noroi!”.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Joi seară, serialul a înregistrat 11.7 puncte de rating pe segmentul de public comercial și 37.3% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, KANAL D a obținut 4.9 puncte de rating și 15.5% share.

La nivel național, peste 2.2 milioane de români s-au bucurat de comedie joi aceasta, iar în minutul de aur de la ora 21.13, peste 2.6 milioane de telespectatori erau curioși să afle dacă Gianina va pleca in city break la Fundulea cu Robi.

Distracția continuă și săptămâna viitoare cu alte două episoade din Las Fierbinți.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending