AUDIENȚE TV Peste 2.2 milioane de telespectatori au ales PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV Peste 2.2 milioane de telespectatori au ales PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Românii și-au început o nouă săptămână cu Las Fierbinți. Episodul de luni seară a fost pus sub semnul despărțirilor și al dorinței de a iubi. Hotărât, Firicel a decis să-și părăsească nevasta și să plece de acasă, însă oprirea lui a fost în apropiere… la Dalida, alături de care își dorește să înceapă o viață nouă. Robi vrea și el să facă o schimbare majoră, constrâns de împrejurări și de vorbele mai puțin prietenoase auzite la adresa lui prin sat, așa că a decis să-și dea demisia și să renunțe la meseria de polițist. La polul opus sunt Giani, Gianina și Dorel, aflați într-o continuă căutare a jumătății, se îndrăgostesc de trecătorii prin Fierbinți. 

Luni seară, Las Fierbinți a dominat topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.6 puncte de rating și 31.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.9 puncte de rating și 17.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor și a obținut 10.6 puncte de audiență și 31% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7 puncte de rating și 20.5% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

În seara aceasta, vom afla ce se va întâmpla cu Firicel, dacă Dalida îi va tolera toate cerințele, dacă Robi va părăsi până la urmă locul de muncă, dar și ce vor mai pune la cale toate celelalte personaje iubite de o țară întreagă, de la 20:30, la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending