Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Peste 2.3 milioane de români au urmărit aseară serialul Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De la 20:30, telespectatorii se pot bucura de un nou episod!

Miercuri seară, în Las Fierbinți, disputa granițelor comunei i-a adus față în față pe Robi, Brânzoi și versiunile lor în oglindă din Dridu. Pentru o problemă atât de serioasă, conflictul a fost unul de proporții, dar în final intrușii au fost alungați de pe teritoriul fierbințenilor.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 14.2 puncte de rating și 35.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă , ANTENA 1 a avut 5.0 puncte de rating și 12.5% share. La nivel național, peste 2.3 milioane de români au urmărit serialuliar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Vasile primește o vizită cel puțin surprinzătoare: prefectul vine să-i dea o veste, braț la braț cu Aspirina, noua lui iubită, care preia primăria din Fierbinți. Care sunt reacțiile, cum se descurcă domnișoara primar și care sunt deciziile ei, aflăm în seara aceasta, la 20:30.

Din cauza amestecului nefericit de alcool, Celentano trece prin adevărate probleme și nu-i poate cere iertare soacrei pentru tot ce i-a făcut, ca să primească în schimb banii de care are mare nevoie. 

Rață și Dorel devin cei mai buni prieteni și își petrec tot timpul împreună, dar distracția le e întreruptă de Bobiță, care își anunță fratele că au covid în ambele nări și sunt nevoiți să stea împreună în “cantarină”.

Care sunt rezolvările tuturor situațiilor, vedem astăzi, într-un nou episod Las Fierbinți.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending