Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Peste 2.6 milioane de români au urmărit aseară debutul sezonul 15 Las Fierbinți!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, în primul episod Las Fierbinți din sezonul 15, Celentano și-a uimit prietenii de pahar: pleacă în concediu. Surmenat de câtă muncă a depus de-a lungul anului și de multitudinea de lucrări pe care le-a făcut, fierbințeanul a decis că are nevoie de un respiro: o săptămână de concediu, la Sinaia. 

Întrebat de Firicel, prietenul lui, cu ce bani o să plece în concediu, pentru că el n-are nici după ce să bea apă, Celentano îl lămurește: „La valoarea mea socio-profesională, nu-mi permit o săptămână de concediu, să-mi refac bateriile?”. Milioane de români au urmărit aseară debutul noului sezon Las Fierbinți.

Marți seară, Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 11.1 puncte de rating și 27.5% cotă de piață în rândul telespectatorilor din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.6 puncte de rating și 11.5% share. La nivel național, peste 2.6 milioane de români au urmărit, minut cu minut, primul episod Las Fierbinți din sezonul 15. În minutul de aur, de la ora 20:51, aproape 3 milioane de telespectatori se bucurau de comedie, la PRO TV.

Dacă va ajunge Celentano la Sinaia, în concediu, dar și cum va încerca Giani să-l convingă pe americanul venit în sat ca este fratele lui, vedem în această seară, într-un nou episod Las Fierbinți. Toate aventurile fierbințenilor sunt disponibile și online, pe www.protvplus.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending