Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Peste 2 milioane de români au urmărit, aseară, Las Firbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După încercarea de a deveni zugrav, Robi și-a reluat cariera de polițist în Las Fierbinți

Cu toate că a fost ucenicul lui Celentano și părea să aibă un viitor strălucit în noua meserie aleasă, încercarea lui Robi de a deveni zugrav a eșuat. Conștiința nu l-a lăsat să accepte neregulile și minciunile la care ar fi urmat să se supună, așa că a decis să se întoarcă la cariera care l-a consacrat, cea de polițist. 

Las Fierbinți a condus joi seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12 puncte de rating și 28.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 a avut 7.2 puncte de rating și 17.3% share.

La nivel național, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Bobiță și Dorel, intrigați, au încercat să afle de ce a venit Camelia în Fierbinți pentru Giani. Uluiți de motivul pentru care femeia a ajuns în sat, au făcut tot posibilul să o convingă că prietenul lor nu e cel mai potrivit pentru nevoile ei, însă fără succes. Camelia avea un scop concret: să-și ia rămas bun de la iubitul din tinerețe cu ajutorul lui Giani, care îi amintea de el, însă un mic incident a împiedicat-o să-și ducă planul la bun sfârșit.

Săptămâna viitoare, Las Fierbinți continuă miercuri și joi, de la 20:30, cu noi întâmplări și răsturnări de situație.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending