Connect with us

Analize

AUDIENTE TV Peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți aseară!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Românii nu ratează porția săptămânală de comedie din Las Fierbinți, iar serialul continuă să conducă audiențele cu fiecare episod, în fiecare săptămână. Aseară telespectatorii au urmărit cu entuziasm noi aventuri și glume spumoase ale personajelor simpatice din celebrul sat. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit serialul.

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 29.9% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 a înregistra 6.7 puncte de rating și 17.0% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 9.1 puncte de rating și 28.5% share, în timp ce ANTENA 1 a înregistra 7.7 puncte de rating și 24.1 share.

 

Simpaticii fierbințeni își duc viața în ritmul haios care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. În episodul de aseară ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit cum a dat norocul peste Ardiles. Acesta a găsit un inel de aur, pe care i l-a făcut cadou Gianinei. În plus, Celentano s-a declarat specialist în ciorbă de fasole, pentru că, spune el, a mâncat fasole în toate locurile, pe o rază de 10 sate.

„Eu sunt specialist pe ciorbă de fasole. Pot să îmi dai diplomă de inginer!” a spus Celentano.

În episoadele viitoare personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending