Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit miercuri seară serialul Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Acțiunea Dalidei de a dona toate rechizitele primăriei școlii din sat i-a adus lui Vasile schimbări majore de comportament și suferința de a nu mai putea să ia șpagă. După ce a învățat de la Geanina ce înseamnă vloggingul, Celentano a început un demers timid de a-i călca pe urme în acest domeniu care îl atrage, iar surpriza a venit din partea numărului mare de urmăritori.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.1 puncte de rating și 30.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.7 puncte de rating și 10.9% share. La nivel național, aproape 2.1 milioane de români au urmărit serialuliar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, aproape 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Hotărât să se schimbe, Vasile încearcă munca de jos la cârciuma lui Bobiță, îi masează picioarele lui Dorel, servește clienții și se supune regulilor șefilor lui. În cele din urmă, revine la vechiurile obiceiuri și ia șpagă de față cu cei care au avut încredere în el, dar legal de data aceasta. „Toată lumea vede, dar nimeni nu comentează nimic. Cu ea e toată lumea de acord, nu te dă nimeni în gât”, spune în apărarea lui.

Advertisement

Giani reușește să vândă toată marfa adusă de Viorel, iar banii în final îi rămân lui. Cu ce preț și cum reacționează sătenii în momentul în care văd că au urticarie din cauza lucrurilor cumpărate, vedem în seara aceasta, în Las Fierbinți

Astăzi, de la 20:30, urmărim toate peripețiile fierbințenilor și afacerile pe care sătenii le fac împreună. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending