Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit serialul Las Fierbinți!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vasile a descoperit cauza nefericirii lui și ce îl motivează. Degeaba a încercat Celentano să găsească soluții pentru el, banii îl ajută în orice situație să iasă din impas și îi aduc fericire. 

Cel mai nou episod a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.3 puncte de rating și 31% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 8.4 puncte de rating și 19.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 10.2 puncte de audiență și 27.7% cotă de piață, în timp ce locul doi avea 9.4 puncte de rating și 25.4% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, peste 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Advertisement

Chiar dacă Celentano i-a dat sfaturi prețioase și i-a spus ce ar trebui să facă pentru a scăpa de tristețe, iar soacra lui a sărit și ea în ajutorul lui Vasile, să scape de cerințele Aspirinei, bărbatul și-a dat seama că banii sunt cei care îl fac fericit, mai mult decât orice femeie. Așa că, s-a întors la Dalida să se revanșeze. Între timp, Brânzoi a scăpat de amendă, iar Robi și Ardiles au sărbătorit cu un grătar binemeritat. 

Din frustrare că oamenii o văd doar frumoasă, nu și deșteaptă, iubitoare și caldă, Gianina a decis să se acopere. Prietenii au convins-o, însă, că ea trebuie să fie cum este, că doar așa este specială și plăcută de toți. Așa că, a renunțat la idee și s-au alăturat Dorel și Giani, convinși fiind de condițiile grele din țara în care voiau să plece, de faptul să mâncarea și băutura nu mai sunt la fel. 

Advertisement

Joi, de la 20:30, în Las Fierbinți, vedem de ce decide Bobiță să se călugărească și care sunt urmările hotărârii lui. Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending