AUDIENŢE TV: Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit serialul Las Fierbinți - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit serialul Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Specialiștii au demonstrat că râsul ajută la o viață mai sănătoasă și întărește relațiile sociale. În fiecare luni, marți și joi avem porţia de râs în Las Fierbinți. Serialul fenomen este prezent în casele telespectatorilor, iar personajele îndrăgite nu contenesc să-i facă pe oameni să zâmbească. Cel mai iubit serial din România este în topul preferințelor celor de acasă atunci când aleg să se destindă la finalul zilei.

În medie, săptămâna aceasta, Las Fierbinți a fost în topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.8 puncte de rating și 29.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 10.1 puncte de audiență și 28.7% cotă de piață. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Advertisement

Luni, 18 octombrie, serialul a înregistrat cel mai mare share urban, în rândul publicului cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, iar marți, 19 octombrie, Las Fierbinți a condus topul în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a fost cel mai urmărit episod pe toate categoriile de public, din ultima săptămâna, din prime time.

Advertisement

Nu ratați cele mai amuzante întâmplări din serialul fenomen în fiecare seară de luni, marți și joi, de la ora 20:30! Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending