Connect with us
Avatar

Published

on

După muncă și răsplată. De ziua lui Brigitte Năstase, toți fermierii s-au bucurat de petrecere ca niște copii când trebuie să vină Moș Crăciun.

După ce Mihaela Rădulescu le-a pus fetelor la dispoziție garderoba proprie, băieții au reușit să fie cei mai buni stiliști. Ajutată de Moroșanu și Marius Crăciun pentru petrecere, Brigitte a reușit să fie în centrul atenției cu ținuta ei sexy și provocatoare, însă nici luptătoarea Diana Belbiță nu a trecut neobservată. Fermierii au lăsat toate discuțiile și neînțelegerile la o parte și au petrecut până noaptea târziu cu șampanie multă, dans și fără să se gândească o secundă la duelul fetelor.

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență  cu ediția de joi seară!

Petrecerea celor 13 concurenți din Ferma – Un nou început! a fost urmărită  cu interes de telespectatori joi seară. PRO TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și national. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență cu 7.5 puncte de rating și 22.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat numai 4.2 puncte de rating și 12.6 % share. La nivel național, ediția de joi seara a fost urmărită de peste 1.5 milioane de români în fiecare minut.

Săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la 21:30, aventura celor din Ferma – Un nou inceput! continuă la PRO TV și vom vedea cum decurg relațiile între bandiți și cei care au stat de la început în fermă. Tot săptămâna viitoare, telespectatorii vor vedea și cum se naște o idilă care va atrage toată atenția în fermă.

Edițiile Ferma Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending