Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Premiera iUmor, lider incontestabil de audienţã!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Premiera celui de-al şaselea sezon iUmor, difuzată asearã, în intervalul 20:00 – 23:00, la Antena 1, a fost lider detaşat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național. Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time, situat între 19.00-23.00, pe toate categoriile de public.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 7.6 puncte de rating şi 19.9 cotă de piaţă.

Lider absolut de audienţã şi la nivel urban, iUmor a înregistrat o audiență medie de 10 puncte de rating și 20.9% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu doar  5,7 puncte de rating și 12% cotă de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a fost lider detaşat, cu o audiență medie de 10.3 puncte de rating și 20.2% cota de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de aceastã data de Kanal D cu 7.4 puncte de rating şi 14.6% cotã de piaţã. Pro Tv a ocupat abia locul trei, cu doar 6.5% puncte de rating și 12.7 % cota de piață.

În minutul de aur, 21:15, aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1, aproape dublu față de cei care urmăreau atunci Pro Tv – 1.2 milioane de telespectatori.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat pe publicul comercial o medie de 8.5 puncte de rating și 22.4% cota de piață. La orașe, postul s-a menținut pe primul loc cu o audiență medie de 8.9 puncte de rating și 18.7% cotă de piață, față de Pro Tv, ce se situa pe poziția secundă cu 6.8 puncte de rating și 14.3% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider în prime time cu o audiență medie de 9.4 puncte de rating și 18.3 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 7.9 puncte de rating și 15,4% cota de piață.

     

În cel de-al șaselea sezon iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo încă pot fi surprinși de concurenții care urcă pe scena iUmor, ba chiar terifiați în unele situații, după cum li s-a întâmplat seara trecută, la premiera emisiunii.

Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea s-a alăturat în cel de-al șaselea sezon al emisiunii în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț, însă tot lui i-a revenit sarcina de a deschide prima ediție cu un număr de stand up. Lui i-a urmat însă Alexandru Agușoaie, care a reușit într-un timp record să le întindă nervii juraților. Dacă melodia compusa de el, ”Hurlududu”, i-a intrigat pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, stilul lejer al lui Alexandru de a trăi și de a se lăsa întreținut de mama sa i-a scos din minți. ”Dar în momentul acesta îți cauți ceva de muncă?”, a insistat Bendeac, însă răspunsul negativ a venit cu aceeași lejeritate. ”În viața asta există oameni care se mulțumesc cu puțin – puțină muncă, puțini bani”, a concluzionat Cheloo. Cert este că, deși discuția cu Alexandru nu a fost chiar pe placul juraților, aceștia au recunoscut că numărul său merită două voturi. ”Piesa e bună, dacă până și eu am reținut-o…”, a mărturisit Cheloo.

2 la Sol este o trupă de improvizație muzicală formată din Iulian și Andrei, care a reușit să ajungă fără emoții în etapa de vot prin aplicație după ce i-au trecut pe jurați printr-o istorie muzicală. ”Ne-am gândit să includem cât mai multe stiluri ca să fie evident că nu am pregătit nimic”, au spus aceștia, care însă nu l-au convins și pe Cheloo. ”Mie mi s-a părut interesant, se completau foarte bine, Cheloo a fost răutăcios”, a spus însă Delia, iar Doi la Sol au primit două voturi de DA, astfel că au intrat la votul publicului.

Andrei Cârlova a venit încrezător la iUmor, spunând că de mic își dorește să cânte  și să fie pe scenă, însă în fața momentul cel mai important din viața lui, acesta a clacat, a uitat versurile roast-ului pregătit și a cerut o pauză. ”Cum să îl mai cred eu acum?”, a spus dezamăgită Delia. După o scurtă pauză, Andrei a intrat din nou pe scenă și, chiar dacă a uitat versurile de mai multe ori, a fost incurajat să continue de câte ori este nevoie ca să ajungă până la ultima rimă. ”Nu înțeleg de ce s-a insistat atât de mult, nu poți să vii și să intri de 30 de ori și să te aștepți ca eu să te cred”, a spus Delia în cele din urmă, iar Andrei și-a încheiat prestația cu trei de NU.

Actrița Irena Boclincă din Republica Moldova a reușit să își intre atât de bine în rol la iUmor, încât a fost confundată de oameni cu personajul politic real – premierul Viorica Dăncilă. Pentru a afla cât de credibilă este în rolul său, actrița a făcut mai întâi o probă în Piața Obor din București, unde rezultatul a fost pe măsura așteptărilor! Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii.

Nici Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu se așteptau să aibă parte de o asemenea ”vizită oficială” în cel de-al șaselea sezon iUmor, iar reacțiile au fost pe măsură. ”Textul era atât de bun că râdeam în valuri și apoi mă enervam! Pentru că râdeam și nu mă concentram la text! Este excepțional ce a făcut! Este top 3 numere iUmor din șase sezoane! Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de DA din partea juraților.

Șarpele Sethward a fost cu siguranță surpriza serii pentru cei trei jurați, dar și prilej de panică în unele momente. ”Când a sărit pe scaunele publicului îmi era teamă să nu se accidenteze, era kamikaze! Era ceva de neoprit! Nu îmi venea să cred că omul se arunca pur și simplu pe jos, asta e artă, dăruirea!”, a spus Delia, în timp ce Mihai Bendeac a fost complet cucerit în momentul în care Sethward și-a continuat numărul atunci când în calea sa a ieșit o cămașă cu imprimeu ca de șarpe și a început să plângă după mama sa. În cele din urmă, perseverența lui Sethward a dat roade și a reușit să își ducă numărul la final după ce l-a surprins pe Șerban și l-a ”înghițit”. ”Acesta a fost de departe cel mai scandalos număr văzut aici. În calitate de actor, trebuie să vă mărturisesc nu că am rămas împresionat, dar e incredibil ce a făcut aici și cât de asumat s-a dus până la capăt.

Bucuros că a primit doi de DA, Sethward a avut o solicitare neobișnuită: să prezinte în fața juraților încă un număr. ”Acesta este bonus, fără jurizare, doar de plăcere!”, a spus actorul, care a intrat apoi în pielea unui pui de găină care și-a pierdut mama. ”Este extraordinar! Asta se face la școala de actorie, îți asumi rolul până la capăt, indiferent dacă ești o scamă sau Richard al III-lea!”, a încercat Mihai Bendeac să le explice celor prezenți comportamentul neobișnuit al concurentului, care însă l-a înspăimântat și pe el prin credibilitatea sa. ”A fost cel mai înspăimântător pui pe care l-am văzut! Își dai seama cum ar fi să visez toată noaptea cum mă aleargă un pui și un șarpe?”, a mărturisit juratul.

În fiecare săptămână, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o carte verde, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 23 februarie 2019

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Prima semifinala live, Romanii au talent, lider de audienta! Cine s-a calificat?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

12 concurenți fantastici au urcat aseară pe scenă în prima semifinală LIVE Românii au talent, însă numai cinci dintre ei au reușit să obțină câte un loc în marea finală. Cei care au cucerit publicul și jurații și au primit cele mai multe voturi din partea lor sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. Tot vineri, jurații au nominalizat și primii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Alegerile lor au fost Ema Stoian și Magitot.

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima semifinală LIVE Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, foarte multă emoție, dar și momente care au stârnit hohote de râs. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Mihai și Florin, care au aplaudat talentul lor desăvârșit și determinarea de a face spectacol. Și Irina Rimes și The Motans au încântat aseară publicul cu una dintre cele mai dragi piese ale lor, POEM. A fost o seară plină de dinamism și emoție, în care reprezentațiile de muzică, dans, magie, stand-up comedy și acrobație s-au completat perfect și au făcut scena să vibreze.

Ieri seară au fost aleși primii 5 finaliști și primii doi candidați la premiul de originalitate, iar lista va fi completată vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Ioana Filimon a pierdut duelul în fața prietenei sale, Diana Belbiță! Peste 1.7 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară, la Ferma – Un nou început!, telespectatorii au urmărit un duel al prieteniei, cu totul diferit de cele de până acum. Diana Belbiță și Ioana Filimon au intrat în arenă, trimise în luptă de Otniela. Concurenții și-au dat seama, în această săptămână, cât de puternice sunt prieteniile legate în casă, deși de-a lungul ultimelor luni au trecut prin rele și bune.

 

Deși probele de îndemânare le-au ținut la egalitate, întrebările din cartea fermei au făcut diferența, iar duelul a fost câștigat de Diana Belbiță, prietena ei fiind nevoită să iasă din emisiune. Cu toate că a câștigat și și-a asigurat locul în semifinală alături de ceilalți cinci concurenti, Diana Belbita nu s-a putut bucura la finalul duelui. Pentru eliminarea Ioanei, luptătoarea MMA vrea să se răzbune pe Otniela, cea care le-a trimis la duel. “Îmi doresc să ajung față în față cu Otniela pentru că nu își merită locul aici”, i-a transmis luptătoarea Otnielei.

 

Editia Ferma – Un nou început! lider absolut joi seara!

Joi, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.3 puncte de rating și 28.8% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici, înregistrând 4.9 puncte de rating și 13.6% share. Peste 1.7 milioane de români au urmărit ediția de joi seară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Milioane de români au urmărit luni seară penultimul episod VLAD! Ce audienta a inregistrat serialul?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce a văzut la Titi filmulețul din noaptea jafului de la cazinou, Leo a decis să renunțe la tot și să plece, să fie liber, să o cucerească pe Roxana și să încerce să uite trecutul și tot răul pe care l-a făcut. Chiar dacă începuse să-și dorească să se schimbe, dezamăgit de reacția femeii pe care o iubește atunci când a invitat-o la cină, a revenit asupra planului de a scăpa de Vlad, Miky și Barbu, iar de Ștefan a hotărât să se ocupe chiar el, cu ajutorul lui Titi.

Al 12-lea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 10 puncte de rating și 28.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:24, peste 2 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Dezamăgit de Ștefan, Leo l-a lăsat baltă, l-a anunțat că-și ia o pauză lungă și a plecat hotărât să-și schimbe viața. Dorindu-și să o cucerească pe Roxana, i-a adus flori și a invitat-o la cină, însă refuzul fetei și sinceritatea ei în ceea ce privește sentimentele pe care le are pentru Vlad l-au făcut pe Leo să-și schimbe decizia și a trimis o parte din echipa lui pe urmele acestuia, dar și pe cele ale aliaților lui. Dacă Tibi a reușit să o salveze pe Miky, iar inginerul pe Vlad, Barbu a fost împușcat și, cu ultimele puteri, și-a sunat șeful.

Încercând să-i demonstreze Elizei că o iubește, Ștefan a făcut tot ce a putut pentru a nu o dezamăgi și pentru a o ajuta să-și împlinească visul, acela de a se asocia cu Vlad în afacerea cu hotelul și cazinoul de la malul mării. Bucuros că Vlad l-a înțeles și a vrut să-l ajute, Ștefan a mers acasă cu un cadou pentru soția lui, un colier cu pietre prețioase, dar nu știa că aceasta fusese sunată de Carla înainte, așa că a avut parte de o surpriză neplăcută și de o mărturisire dureroasă, aceea că Matei nu este fiul lui.

Tot aseară, Vlad și-a luat rămas bun de la tatăl lui, spunându-i că pleacă într-o călătorie de afaceri, Ștefan a revenit în apartamentul Carlei, după ce părea că își dorește să termine orice legătură cu ea, iar Leo, hotărât să se răzbune pe toți, a încercat să-l omoare pe Ștefan, dar cum nu a putut să o facă, a apelat la ajutorul lui Titi.

Ce se va întâmpla cu Ștefan și cum se va încheia primul sezon VLAD, vedem lunea viitoare, de la 20:30.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending