AUDIENŢE TV: Premiera Serialului "Ai noştri" de la PRO TV, lider de audienţă pe publicul comercial! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Premiera Serialului “Ai noştri” de la PRO TV, lider de audienţă pe publicul comercial!

Published

on

Joi seara, Pro TV le-a făcut tuturor românilor cunoștință cu Ai noștri, cel mai simpatic neam unit în comedie! Noul serial care a avut premiera la Pro TV a adus în prim plan două familii care, de voie, de nevoie, și-au unit drumurile datorită copiilor, îndrăgostiți până peste cap!

 

Ai noștri au fost lideri de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani! Pro TV a înregistrat, pe intervalul difuzarii primului episod al serialului nou lansat, 9.3 puncte de rating și 24.5% share, spre deosebire de postul TV care a ocupat locul doi, ANTENA 1 care a obținut 5.2 puncte de rating și 13.8% share. În minutul de aur, de la ora 21:34, peste 2 milioane de români la nivel național îi urmăreau pe Ai noștri.

 

Unul mafiot, altul conspiraționist!

 

Sandu Ciorbă (Teodor Corban) și Marin Ghica (Constantin Pușcașu) își iubesc, apreciază și protejează familiile. Acesta este și singurul lucru pe care îl au în comun. Unul mafiot, celălalt conspiraționist. Unul cu gânduri îndoielnice, celălalt care acționează numai sub litera legii. Unul cu familie mare, iar celălalt cu puțini, dar buni!

 

Aceasta este povestea celor doi viitori socri, care sunt puși față în față de către Irina Ciorbă (Cristina Mihăilescu) și Horațiu Ghica (Vlad Logigan), cei doi îndrăgostiți. Iar cele două mame sunt și ele ferme pe poziții: Elena Ciorbă (Emilia Popescu) se concentrează pe gospodărie și alege să ignore activitățile ilicite care se desfășoară în familie, iar Veronica Ghica (Gabriela Popescu) este serioasă, distantă, ține la reguli și la aparențe și vorbește foarte prețios.  La această listă se adaugă Doru Ciorbă (Andrei Huțuleac), fratele mai mic al Irinei, care este complet opus seriozității pe care o are sora sa, Mădălina Oprea (Adelaida Perjoiu) – sora mai mare a Irinei – care este casnică, vulcanică și foarte geloasă pe Irina, Tibi Oprea (Marin Gheorghe), soțul Mădălinei, micul escroc de cartier și Brigitte (Letiția Vlădescu), iubita fratelui interlop al Elenei, aflat în închisoare.

 

Dacă în primul episod Ai noștri s-au cunoscut, urmează să înceapă adevărata aventură, pentru că în familiile Ciorbă și Ghica, totul se întâmplă foarte rapid și…neamul se mărește! Joia viitoare, de la 21:30, o nouă serie de întâmplări amuzante îi pândesc pe Ai noștri!

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Kantar Media

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending