AUDIENŢE TV: Premiera serialului "Când mama nu-i acasă" de la Happy Channel, locul 4 în audienţe! Cifre, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Premiera serialului “Când mama nu-i acasă” de la Happy Channel, locul 4 în audienţe! Cifre, aici!

Premiera iSerialului “Când mama nu-i acasă”, ce a avut loc ieri, 13 martie, simultan pe Happy Channel și Antena 1, a adus rezultate formidabile, însumând o cotă de piață de 22% la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”blue”]A[/rdmof_dropcaps]Premiera iSerialului “Când mama nu-i acasă”, ce a avut loc ieri, 13 martie, simultan pe Happy Channel și Antena 1, a adus rezultate formidabile, însumând o cotă de piață de 22% la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

 

Între 19:45-19:58, intervalul difuzării primului episod din iSerial, Happy Channel a ocupat locul 4 în top All Channels cu 2.7 puncte de rating și 6.3% share la nivelul targetului comercial Femei 18-49 Urban. Iar Antena 1 a înregistrat o audiență de 6.6 puncte de rating și 15.7% share.

 

La nivelul targetului 18-49 Urban, primul episod din iSerialul “Când mama nu-i acasă” difuzat pe Happy Channel a ocupat locul 4 în top All Channels cu 1.9 puncte de rating și 5.3% share. Tot aici, Antena 1 a înregistrat 4.7 puncte de rating și 13% share. Astfel, iSerialul a însumat o cotă de piață de 18.3% la nivelul targetului 18-49 Urban.

 

În Prime-Time (19:00-23:00), Happy Channel a fost lider la nivelul nișei dedicate femeilor pe targetul Femei18-49 Urban, cu 1.0 puncte de rating și 2.1% share, devansând principalul concurent, Acasa TV, care a obținut 0.5 puncte de rating și 1.2% share.

 

Începând de astăzi, iSerialul “Când mama nu-i acasă” continuă de la 19:45 și de la 23:00, doar pe Happy Channel. Așadar, în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune. iSerialul are o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Episoadele iSerialul “Când mama nu-i acasă” vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel.

 

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

 

În primul episod, telespectatorii au făcut cunoștință cu Miruna (Cristina Ciobănașu), Victor (Vlad Gherman), Buni (Carmen Tănase) și Radu (Rapha Tudor), iar în episodul de astăzi, difuzat de la 19:45 pe Happy, îi vor cunoște și pe Geanina (Ioana Ginghină) și Mirciulică (Silviu Mircescu).

 

Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii vor afla urmărind primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, ce aduce în fața publicului o poveste contemporană, cu întâmplări inspirate din realitate, o poveste cu tineri și despre tineri.

 

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L. 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending