Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Premiera sezonului 2 FRUCTUL OPRIT, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

„Fructul oprit”, serialul produs de Ruxandra Ion, a revenit miercuri seara în forță la Antena 1.

Noul sezon al producției, care a adus în fața publicului momente pline de iubire, dramă și suspans, a avut un debut de senzație, impunându-se ca lider de piață, atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Cei mai mulți dintre români au ales să-și petreacă seara de miercuri urmărind primul episod al noului sezon „Fructul oprit”. Astfel, premiera sezonului 2, difuzată aseară în intervalul 20.00 – 23:03, a înregistrat la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o cotă de piață de 23.4% și un rating mediu de 8 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 16.6% și un rating mediu de 5.7 procente, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D, care a obținut o cotă de piață de 14% și un rating mediu de 4.8 procente.

Și pe segmentul urban, „Fructul oprit” a fost lider de audiență, având o cotă de piață de 16.2% și un rating mediu de 6.8 procente. Locul al doilea a fost ocupat de Kanal D, cu o cotă de piață de 14.1% și un rating mediu de 5.8 procente, în vreme ce a treia poziție în clasament i-a revenit postului Pro TV, cu 11.8% cotă de piață și 4.9 puncte de rating.

Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivelul întregii țări, au urmărit aseară, în minutul de aur (21:39), serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Primul episod al noului sezon a răspuns la multe dintre întrebările pe care le aveau telespectatorii. Evenimentele petrecute, în urmă cu aproape șase ani, au determinat-o pe Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) să facă o înțelegere cu Alex Iova (Petru Păun). „O să facem un contract. Noi nu o să mai fim niciodată împreună. Poți să rămâi în casă, poți să rămâi la firmă, pentru că asta este ce și-ar fi dorit tata. Am crescut fără mamă și nici tată nu mai am. Sunt dispusă să fac orice sacrificiu pentru copilul meu și de asta sunt de acord să-l creștem, dar noi doi nu o să fim niciodată împreună! Nu ai voie să mă atingi, nu ai voie să pui mâna pe mine. În fața copilului, vom fi părinți, dar vreau să știi că între noi doi o să fie întotdeauna trădarea ta și moartea tatălui meu” , i-a propus Ana lui Alex. „O să ne cununăm aici, în Snagov, o să fie ceva simplu, cu doi martori. Pe copil o să-l cheme Caragea, iar pe tine tot Caragea! Și ține minte, o să te urăsc toată viața mea! Știi de ce, Alex? Pentru că noi doi am fi putut fi atât de fericiți, dacă nu erai tu un trădător!”, este înțelegerea pe care cei doi au făcut-o în urma acelor evenimente.

Primul episod prezintă și apariția surpriză a lui Ioan Popa (Vlad Gherman) la firma Caragea.  După ce Alex este demis din funcția de CEO, Ioan este propus pentru acest post. “A făcut o facultate de Management la Viena, are o firmă de construcții în Dubai și a făcut treabă foarte bună acolo. Are deja contracte pe bandă rulantă, și o să vină și cu o infuzie de capital, care o să ne ajute să ne plătim datoriile și să putem licita pentru noi contracte. Cine putea fi mai potrivit pentru acest job dacă nu Ioan Popa?”, spune Ana.

După ce au crezut-o moartă vreme lungă, membrii familiei Caragea, dar și ceilalți invitați trăiesc un șoc în momentul în care Sonia își face apariția la petrecerea aniversară a Marei (Maria Nicole), fiica Anei. După aproape șase ani de la finalul primului sezon, viața Soniei este complet schimbată. Este căsătorită cu Adrian (Bogdan Albulescu) și este mama unui băiețel pe nume Victor (Călin Popescu). Și-a pierdut memoria în urma unui accident, însă frânturile de amintiri care îi veneau în minte au condus-o spre numele lui Tudor Caragea.  “Sonia, când te-am adus acasă de la spital, mi-am promis că dacă o să mă întrebi ceva despre viața ta, nu o să-ți spun niciodată nimic! Ba mai mult, m-am sfătuit cu colegii mei și am decis că trebuie să fii lăsată să-ți umpli singură golurile de memorie.  Eu nu sunt numai soțul tău, sunt și terapeutul tău, e ca și cum aș face rău unui pacient”, a fost explicația pe care i-a dat-o Adrian, când aceasta încerca să descopere mai multe despre trecutul ei.

Cum va influența întoarcerea Soniei viața celor din casa Caragea, cum va evolua căsnicia acesteia după ce a descoperit adevărul despre trecutul ei, dar și ce se va întâmpla între Sonia și Alex, acestea sunt doar câteva dintre secvenețele, precum și multe alte momente pline de iubire, dramă și suspans, pe care le va aduce episodul 2 al noului sezon, care va avea difuzarea pe 5 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În această toamnă, “Fructul oprit” se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

Reluarea primului episod din noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărită de telespectatori, sâmbătă, de la ora 10.00, la Antena 1, iar pe platforma AntenaPlay acest episod poate fi văzut gratuit (https://s.a1.ro/6OfLWOm).

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național

Perioada 29 august 2018

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: PRO TV a fost din nou lider de audienta in al treilea trimestru din 2018

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

La fel ca în fiecare trimestru, cifrele de audiență demonstrează că programele de știri, divertismentul, filmele de top și serialele difuzate de grupul PRO TV sunt preferate de telespectatorii din România. În perioada iulie – septembrie, grupul PRO TV a fost lider detașat de audiență pe toate segmentele de public (comercial, urban și național).

În televiziune avem avantajul de a vedea aproape imediat rezultatul muncii noastre. Cifrele de audiență sunt confirmarea implicării fiecărei persoane care lucrează în PRO TV, indiferent de departamentul în care își desfășoară activitatea. Aș dori să mulțumesc fiecăruia dintre ei pentru că fac acest lucru posibil.”,  a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

 

Ce audiențe a obținut PRO TV în perioada iulie – septembrie 2018?

Canalul PRO TV conduce audiențele la nivelul tuturor categoriilor de public. Pe durata întregii zile, PRO TV a avut o medie de 3.0 puncte de rating și 21.5% share, în timp ce televiziunea care ocupă locul al doilea, ANTENA 1 a avut o medie de 1.8 puncte de rating și 12.7% share. În prime time, PRO TV conduce cu 6.6 puncte de rating și 23.6% share, următoarea televiziune, ANTENA 1 având 3.9 puncte de rating și 14.1% share.

Atât pe parcursul întregii zile, cât și în prime time, grupul PRO TV (PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA, PRO TV INTERNAȚIONAL, MTV România) a fost lider absolut de audiență. Pe durata intregii zile, grupul PRO TV a avut o medie de 3.6 puncte de rating și 25.9% share, în timp ce grupul media competitor a înregistrat 2.6 puncte de rating și 18.7% share. În prime time, grupul PRO TV a avut o medie de 7.8 puncte de rating și 27.7% share, spre deosebire de grupul media de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat numai 5.5 puncte de rating și 19.6% share.

 

Care au fost cele mai urmărite programe PRO TV în perioada iulie – septembrie 2018?

Indiferent de categorie, PRO TV și-a menținut poziția de lider atât în prime time, cât și pe parcursul întregii zile.

Programul de știri de la ora 19:00 reprezintă, ca întotdeauna, prima alegere a telespectatorilor din România, conducând topul cu o medie de 6.1 puncte de rating și 28.7% share.

Ce spun românii a fost lider pe categoria divertisment pe parcursul întregii zile, obținând o medie de 4.6 puncte de rating și 26.5% share, în timp ce România, te iubesc! a condus categoria emisiunilor de investigație cu o medie de 4.1 puncte de rating și 18.7% share.

Vocea României, Las Fierbinți și meciurile de fotbal din UEFA Nations League au fost lideri de audiență în prime time în al treilea trimestru al anului 2018.

Vocea României a condus topul categoriei de divertisment cu o medie de 9.1 rating și 28.8% share. PRO TV a rămas lider incontestabil în categoria prime time producții locale, cu un nou sezon Las Fierbinți având o media de 9.6 rating și 27.8% share. Nu în ultimul rând, meciurile de fotbal ale UEFA Nations League, difuzate de PRO TV, au condus topul categoriei de sport cu o medie de 12.0 rating si 36.8% share.

Filmul PRO este întotdeauna preferat de publicul român! Primele 30 de locuri din topul cifrelor de audiență din trimestrul 3 au fost ocupate de filmele difuzate de PRO TV. Cea mai urmărită producție a fost Escape Plan: Testul Suprem, care a obținut 9.2 puncte de rating și 27.2% share.

În fiecare zi, de luni până duminică, grupul PRO TV le oferă tuturor telespectatorilor din România știri obiective, bine documentate, divertisment de top și conținut de calitate.


Cifrele de audiență specificate în acest comunicat de presa au fost furnizate de Kantar Media, copyright ARMADATA, și sunt pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Prima semifinală Ninja Warrior România a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După cinci săptămâni pline de emoții, efort, reușite, dar și ratări, cei mai mai buni concurenți Ninja Warrior România au dat aseară tot ce au avut în prima semifinală a show-ului.

9 dintre cele mai provocatoare obstacole au stat în calea lor spre Muntele Midoriyama, dar și spre premiul de 100.000 de euro. Duminică seară, show-ul Ninja Warrior România a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Cel mai puternic show din lume a înregistrat aseară 7.2 puncte de rating și 18.7 % share pe segmentul de public comercial, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.2 puncte de rating și 16.1 % share. La nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au trăit intens emoțiile calificării primilor concurenți în finală. În minutul de aur, de la ora 20.44, peste 1.9 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe prima semifinală Ninja Warrior România.

Săptămâna aceasta, următorii 25 de semifinaliști sunt gata să sfideze limitele în cel mai spectaculos show cu obstacole din lume. Cine vor fi românii care se vor califica în marea finală încercând să pună mâna pe titlul râvnit de milioane de oameni, vedem duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Vocea Romaniei, locul 1 in audiente

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Concurenții au cântat plini de entuziasm și originalitate, iar antrenorii și-au întors scaunele și au început lupta pentru vocile care le-au dat fiori, în cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României.

Tudor, Irina, Andra și Smiley nu doar că și-au folosit toate atuurile și argumentele pentru a aduce în echipele lor potențialii câștigători din sezonul 8 al show-ului, ci au făcut mult mai mult, le-au atins coarda sensibilă și au apelat la emoție: Tudor i-a lăsat scaunul lui fetiței unei concurente, iar Irina i s-a alăturat pe scenă unei participante și împreună au cântat una dintre piesele antrenoarei. A fost luptă de la început până la final, iar opt voci uriașe au ocupat locuri în cele patru echipe.

Cea de-a șaptea ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.6 puncte de rating și 28.7% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 4 puncte de rating și 12.1 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

 

Luptă, emoție și interpretări memorabile

Vocile au răsunat vineri, însă numai opt dintre ele au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă mai departe în competiție. Pentru a doua ediție consecutiv, Irina a fost blocată, de data aceasta de Tudor. Și, pentru că a folosit butonul de block cu numele ei, antrenorul a lăsat-o să convingă concurenta de pe scenă să meargă în echipa lui, aceasta din urmă având de ales între el și Andra. Și Smiley a intervenit pentru a-l ajuta pe Tudor, însă alegerea concurentei a fost Andra, care a luptat singură pentru vocea ei. Telespectatorii au avut parte vineri de momente pline de suspans, umor și decizii surprinzătoare.

Fiecare echipă a primit aseară câte doi concurenți cu timbre vocale uimitoare și cu foarte multă voință: Luciana Răducanu și Joel Benson – echipa Tudor, Gabriela Munteanu și Ștefania Roman – echipa Irina, Izabela Barbu și Maria Udrea – echipa Andra, Dalina Nemeș și Daria Alexandra Mirea – echipa Smiley.

Au mai rămas doar câteva locuri în echipele antrenorilor, însă acestea vor fi ocupate vinerea viitoare, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute din sezonul 8 Vocea României!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending