Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Premiera sezonului 2 FRUCTUL OPRIT, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

„Fructul oprit”, serialul produs de Ruxandra Ion, a revenit miercuri seara în forță la Antena 1.

Noul sezon al producției, care a adus în fața publicului momente pline de iubire, dramă și suspans, a avut un debut de senzație, impunându-se ca lider de piață, atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Cei mai mulți dintre români au ales să-și petreacă seara de miercuri urmărind primul episod al noului sezon „Fructul oprit”. Astfel, premiera sezonului 2, difuzată aseară în intervalul 20.00 – 23:03, a înregistrat la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o cotă de piață de 23.4% și un rating mediu de 8 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 16.6% și un rating mediu de 5.7 procente, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D, care a obținut o cotă de piață de 14% și un rating mediu de 4.8 procente.

Și pe segmentul urban, „Fructul oprit” a fost lider de audiență, având o cotă de piață de 16.2% și un rating mediu de 6.8 procente. Locul al doilea a fost ocupat de Kanal D, cu o cotă de piață de 14.1% și un rating mediu de 5.8 procente, în vreme ce a treia poziție în clasament i-a revenit postului Pro TV, cu 11.8% cotă de piață și 4.9 puncte de rating.

Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivelul întregii țări, au urmărit aseară, în minutul de aur (21:39), serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Primul episod al noului sezon a răspuns la multe dintre întrebările pe care le aveau telespectatorii. Evenimentele petrecute, în urmă cu aproape șase ani, au determinat-o pe Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) să facă o înțelegere cu Alex Iova (Petru Păun). „O să facem un contract. Noi nu o să mai fim niciodată împreună. Poți să rămâi în casă, poți să rămâi la firmă, pentru că asta este ce și-ar fi dorit tata. Am crescut fără mamă și nici tată nu mai am. Sunt dispusă să fac orice sacrificiu pentru copilul meu și de asta sunt de acord să-l creștem, dar noi doi nu o să fim niciodată împreună! Nu ai voie să mă atingi, nu ai voie să pui mâna pe mine. În fața copilului, vom fi părinți, dar vreau să știi că între noi doi o să fie întotdeauna trădarea ta și moartea tatălui meu” , i-a propus Ana lui Alex. „O să ne cununăm aici, în Snagov, o să fie ceva simplu, cu doi martori. Pe copil o să-l cheme Caragea, iar pe tine tot Caragea! Și ține minte, o să te urăsc toată viața mea! Știi de ce, Alex? Pentru că noi doi am fi putut fi atât de fericiți, dacă nu erai tu un trădător!”, este înțelegerea pe care cei doi au făcut-o în urma acelor evenimente.

Primul episod prezintă și apariția surpriză a lui Ioan Popa (Vlad Gherman) la firma Caragea.  După ce Alex este demis din funcția de CEO, Ioan este propus pentru acest post. “A făcut o facultate de Management la Viena, are o firmă de construcții în Dubai și a făcut treabă foarte bună acolo. Are deja contracte pe bandă rulantă, și o să vină și cu o infuzie de capital, care o să ne ajute să ne plătim datoriile și să putem licita pentru noi contracte. Cine putea fi mai potrivit pentru acest job dacă nu Ioan Popa?”, spune Ana.

După ce au crezut-o moartă vreme lungă, membrii familiei Caragea, dar și ceilalți invitați trăiesc un șoc în momentul în care Sonia își face apariția la petrecerea aniversară a Marei (Maria Nicole), fiica Anei. După aproape șase ani de la finalul primului sezon, viața Soniei este complet schimbată. Este căsătorită cu Adrian (Bogdan Albulescu) și este mama unui băiețel pe nume Victor (Călin Popescu). Și-a pierdut memoria în urma unui accident, însă frânturile de amintiri care îi veneau în minte au condus-o spre numele lui Tudor Caragea.  “Sonia, când te-am adus acasă de la spital, mi-am promis că dacă o să mă întrebi ceva despre viața ta, nu o să-ți spun niciodată nimic! Ba mai mult, m-am sfătuit cu colegii mei și am decis că trebuie să fii lăsată să-ți umpli singură golurile de memorie.  Eu nu sunt numai soțul tău, sunt și terapeutul tău, e ca și cum aș face rău unui pacient”, a fost explicația pe care i-a dat-o Adrian, când aceasta încerca să descopere mai multe despre trecutul ei.

Cum va influența întoarcerea Soniei viața celor din casa Caragea, cum va evolua căsnicia acesteia după ce a descoperit adevărul despre trecutul ei, dar și ce se va întâmpla între Sonia și Alex, acestea sunt doar câteva dintre secvenețele, precum și multe alte momente pline de iubire, dramă și suspans, pe care le va aduce episodul 2 al noului sezon, care va avea difuzarea pe 5 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În această toamnă, “Fructul oprit” se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

Reluarea primului episod din noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărită de telespectatori, sâmbătă, de la ora 10.00, la Antena 1, iar pe platforma AntenaPlay acest episod poate fi văzut gratuit (https://s.a1.ro/6OfLWOm).

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național

Perioada 29 august 2018

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

PRO TV: România, te iubesc!, lider de audiență duminică seară!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară, la România, te iubesc!, ancheta ”Eroare capitală”, realizată de Cosmin Savu, le-a arătat românilor cum înființarea în mod ilegal a 22 de companii municipale a creat în București o situație imposibilă. Milioane de euro au fost aruncate pe servicii care nu se regăsesc în buna funcționare a orașului. Ediția România, te iubesc! de duminică seară a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emisiunea a înregistrat 3.4 puncte de rating și 15% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.2 puncte de rating 9.7% share.

Săptămâna aceasta, Rareș Năstase ne va arată cum România bate pasul pe loc la capitolul utilități – canalizare. În mediul rural, doar 8% din sate și comune sunt conectate la rețeaua de canalizare. Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, vedem cum în tumultul de proiecte de utilități, România a dezvoltat în fapt multă risipă și generează poluare.

Fiecare România, te iubesc! este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind link-ul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Vali Bărbulescu a părăsit Ferma – Un nou început! Show-ul, lider de audienta!

Published

on

 

Vali Bărbulescu a părăsit show-ul aseară la primul său duel de când a intrat în Ferma – Un nou Început!. În urma duelului, Vali a fost eliminat de Silviu Țolu, cel care până acum nu a reușit încă să devină fermier șef și le-a demonstrat colegilor săi cât de puternic l-a făcut ferma. În arena de duel, telespectatorii au văzut o luptă strânsă între doi bărbați puternici. Astfel că modelul  internațional Silviu Țolu rămâne în lupta pentru marele premiu de 50.000 mii euro.

Pentru bandiți, a fost momentul în care gașca de șase s-a destrămat. Chiar dacă de la intrarea în fermă au observat că unii s-au distanțat de promisiunea făcută înainte să plece din cabană, plecarea lui Vali poate reprezenta și dezbinarea totală a găștii bandiților.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi de la 21:30, Ferma – Un nou început! aduce începutul unei idile între Brigitte și Florin Pastramă la care concurenții nu se așteptau!

 

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență cu ediția de joi seară!

Ediția de joi seară a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma – Un nou început! a obținut 8.3 puncte de rating și 27.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat cifre de două ori mai mici, cu numai 4.0 puncte de rating și 13.2% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de români au urmărit aventurile concurenților din fermă.

Edițiile Ferma Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Aventurile de la Asia Express, audiente de lider pentru Capatos!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ediția „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos, alături de Cătălin Bordea și DJ Vika Jigulina, a fost marți seara lider de audiență pe publicul comercial și în mediul urban.

Emisiunea care i-a avut ca invitați pe Ana Morodan și Adrian Teleșpan, proaspăt eliminați din  cursa la “Asia Express – Drumul Elefantului“, și bunii lor prieteni din concurs, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 604.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23:31.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:31 – 01:04) o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 22,6%, urmată de Pro TV, cu 2,6 puncte de rating și 18,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 9,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 2,4 puncte de rating și o cotă de piață de 13,8%, urmată de Antena 3, cu 2,2 puncte de rating și 12,7% cota de piață și de Pro TV, cu 2 puncte de rating și 11,8% cota de piață.

Marți seara, la „Xtra Night Show, Morodan  și Teleșpan au povestit despre momentul eliminării din cel mai dur reality, “Asia Express – Drumul Elefantului”, după o etapă fabuloasă, și probe deosebit de dificile, la sfârșitul cărora Morodan a jurat că nu va mai țipa niciodată la oamenii care lucrează la un call center. “Eram la capătul răbdării!”, i-a spus Teleșpan lui Capatos.

Eliminarea lui Morodan și Teleșpan, considerați sarea și piperul competiției, i-a întristat pe concurenții care au rămas în cursă, în special pe bunii lor prieteni, Cocuța și Bogdan Boantă. “Noi am plâns foarte tare.”, spune Cocuța.

 

Sursa:Kantar Media                       

Copyright:ARMADATA S.R.L.                       

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group               

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National                            

Perioada 19 martie 2019               

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending