Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Premiera show-ului NINJA WARRIOR, lider de audienţă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, primii 45 de concurenți Ninja Warrior România au intrat în luptă pentru cucerirea celui mai provocator traseu cu obstacole din lume, iar telespectatori au trăit fiecare mișcare a celor care visează să câștige marele premiu de 100.000 de euro. Show-ul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Prima ediție a show-ului Ninja Warrior România a fost lider de audiență și a înregistrat 8.6 puncte de rating și 23.6% share pe segmentul publicului comercial format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă , KANAL D a obținut 4.9 puncte de rating și 13.6% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur, de la ora 20:44, aproape 1.8 milioane de români trăiau împreună cu participanții emoțiile competiției.

Marius Crăciun, Costel Rotaru, Cornel Nițache, Gabriel Bozga, Cătălin Corbei, Daniel Andronache, Dragoș Lupșa, Laurențiu Ispas, Ismail Kesu Ahmed și Remus Georgian Boroiu sunt primii 10 români care ajung în semifinale după ce au reușit să sfideze limitele și să parcurgă cu brio primele două trasee Ninja Warrior România.

Alți 45 de războinici sunt pregătiți să demonstreze că niciun obstacol nu poate sta în calea lor, duminică, de la ora 20:00, la Ninja Warrior România, show-ul prezentat de Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending