Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Premiera VOCEA ROMÂNIEI, locul 1 în audienţe

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară a început cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României! Primii concurenți din sezonul 8 au urcat pe scenă, au uimit antrenorii și publicul cu melodiile interpretate și au creat o atmosferă magică.

A fost un spectacol plin de strălucire și dinamism, iar Tudor, Irina, Andra și Smiley au început în forță și au luptat cu toate armele pentru vocile pe care și le-au dorit cu ardoare în echipele lor.

Tot vineri, pentru prima dată la Vocea României, un concurent a fost rugat să cânte încă o dată piesa aleasă pentru audițiile pe nevăzute.

Prima ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.8 puncte de rating și 29.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.9 puncte de rating și 23.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:30, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

 

Primii trei concurenți și-au găsit locuri în echipele Irina și Smiley

Concurenți cu voci puternice și cu foarte multă carismă au spart gheața aseară în prima ediție a audițiilor pe nevăzute din sezonul 8 Vocea României și au impresionat publicul și antrenorii cu modul în care au interpretat piese extrem de solicitante. Pentru trei dintre participanți, Tudor, Irina, Andra și Smiley și-au întors scaunele și au făcut tot posibilul să-i convingă să meargă mai departe în competiție alături de ei. Pentru fiecare voce care i-a impresionat, antrenorii au luptat minute în șir, iar în cele din urmă doi dintre ei au ales să meargă în echipa Smiley și unul în echipa Irina.

La numai 17 ani, Alexa Dragu a cucerit rapid audiența cu interpretarea matură a piesei I never loved a man, a ascultat cu atenție argumentele fiecărui antrenor, însă la final a ales să continue alături de Irina. Claudiu Fălămaș l-a impresionat pe Smiley cu melodia Jerusalem, iar antrenorul a știut încă din primele secunde că va fi în echipa lui. Tot Smiley a reușit aseară să aducă în echipa sa și cea mai disputată voce din prima ediție, cea a lui Bogdan Ioan. Concurentul a interpretat fabulos melodia Earth song, iar scaunele antrenorilor s-au întors de la primele note atinse perfect de Bogdan. Lupta pentru el a durat foarte mult și a fost rugat să repete momentul.

În seara aceasta, de la ora 20:00, spectacolul continuă la Vocea României! Noi concurenți sunt pregătiți să inunde scena cu energie și cu foarte multă muzică bună, iar antrenorii au pregătite strategii surprinzătoare.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending