Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Premierele show-urilor Visuri la Cheie si Pe Bune – lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Românii au trăit aseară emoția primei ediții Visuri la cheie și s-au distrat alături de invitații quiz show-ului Pe bune?!

 

Visuri la cheie – lider de audiență la lansarea sezonului 5

Miercuri, în prima ediție a sezonului 5 Visuri la cheie, echipa, din care au făcut parte aseară Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu, i-a adus bucuria și speranța familiei Popa din localitatea Călinești. În numai trei săptămâni, au reușit să transforme complet o locuință și să le schimbe destinul unor oameni cu care viața a fost dură.

Prima ediție a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audiență și a înregistrat 7.1 puncte de rating și 20.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 5.9 puncte de rating și 17.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.4 milioane de români.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu ajung în localitatea Micești pentru a cunoaște și a le aduce zâmbete și fericire membrilor familiei Dinuță.

Telespectatorii s-au distrat pe bune miercuri seară

Aseară, Amalia Enache a făcut echipă cu Costi Diță, iar Daniel Nițoiu a luptat pe bune alături de Cosmin Natanticu în cel mai trăsnit quiz show, prezentat de Andi Moisescu. A fost o oră plină de bună dispoziție, energie și informații surprinzătoare, la finalul căreia echipa formată din Amalia și Costi a câștigat premiul pentru susținători.

Ediția Pe bune?! de miercuri seară a fost lider de audiență și a înregistrat 5.6 puncte de rating și 20.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, ANTENA 1, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 16.6% share.

Luni, 17 septembrie, Pe bune?! revine cu o nouă ediție, de la ora 22:30!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending