AUDIENȚE TV Prima ediție a recall-urilor Super Star a fost lider! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Prima ediție a recall-urilor Super Star a fost lider!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, a început cea de-a doua etapă a show-ului toamnei. Telespectatorii au așteptat să-și revadă favoriții și au sperat că aceștia vor demonstra, încă o dată, că merită încrederea celor patru jurați. Primele cinci grupe care au urcat pe scenă au oferit prestații de senzație, demonstrând că au muncit și că pot fi chiar mai sus decât au arătat la început. Tocmai acest lucru le-a adus calificarea mai departe.

Iulia Cotuț, Anastasia Chirillovskaia, Anastasia Kylchic, Călin Lupea, Carla Bâtoancă, Eleonora Filipoiu și Adriana Hâncu s-au calificat mai departe din grupa POP 3. Din grupa ROCK au mers în următoarea etapă: Daniel Șveț, Antonia Lorenți, Alexandru Precup, Andrei Sălăgean, Romina Apostol și Dan Timofei. Dintre cei care au ales muzica românească ca fiind reprezentativă s-au calificat: Gabriel Roșu, Francisca Stoica, Alexandru Precup, Daniela Bejan și Daniel Firaru.

Din celelalte două grupe POP ale serii au venit alte reprezentații de succes. Astfel, din POP 2 s-au calificat: Nicoleta Nicuță, Elena Mîndru, Adriana Onceanu, Evelina Negru, Oana Giurgiuman, Paula Rotar, Mădălina Țurcan, Alina Amon și Maria Ojică, iar din POP 1: Andrei Ionescu, Alexandra Anca, Maria Busuioc, Bianca Bîsceanu, Raluca Moldoveanu și Rebeka Daniel. Cu toți aceștia ne vedem săptămâna viitoare!

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 6.1 puncte de rating și 17.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 5.2 puncte de rating și 14.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:23, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.8 puncte de audiență și 19.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2, ANTENA 1 avea 4.7 puncte de rating și 15.4% share.

Astăzi, de la ora 20:00, ultimele cinci grupe vor urca în fața juraților: încă două de POP, acustic, funk & r&b și diverse. Emoții mari, piese cunoscute în interpretări de neratat și o grupă care va impresiona atât de tare încât toți concurenții se vor califica!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending