Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: Prima ediție al reality show-ului Gospodar fără pereche, lider absolut de audiență pe toate categoriile de public

Redactia Radar de Media

Published

on

Luni, 11 septembrie, prima ediție a emisiunii prezentate de Anamaria Prodan Reghecampf a obținut audiențe fără pereche! Plini de emoții și curiozitate să vadă cu ce a venit Anamaria în tolbă, fiecare dintre cei zece gospodari au citit scrisorile primite, și-au imaginat viața alături de pretendentele lor și și-au făcut planuri pentru următorul pas: o petrecere de pomină, unde le vor cunoaște pe cele care vor să le răpească inimile!

 

 

Gospodar fără pereche a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național! În minutul de aur, de la 20:58, peste 2.7 milioane de români urmăreau reacțiile gospodarilor în momentul citirii scrisorilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut pe intervalul show-ului Gospodar fără pereche 10.3 puncte de rating și 29.0% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea,  ANTENA 1 cu 8.4 puncte de rating și 23.7% share.

 

 

În ediția de ieri seară, Anamaria a avut de străbătut țara în lung și-n lat. A ajuns la fiecare gospodar cu scrisorile și mesajele fetelor, iar asta nu a fost întotdeauna la fel de ușor pe cât pare. A urcat dealuri, a căutat pe campuri, a înfruntat ploaia, furtuna…cam tot ceea ce poate intra în definiția unei aventuri.

 

Ce pot să vă spun este că nebunia de-abia de acum începe! În ediția următoare, după ce gospodarii mei le vor cunoaște pe fete, se va lăsa cu dansuri, pupături, primele neînțelegeri și priviri circumspecte, dar și momentul mult așteptat, în care băieții vor alege care sunt cele pe care vor să le cunoască mai bine. Pe cuvânt de pețitoare, se lasă cu horă!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoare Gospodar fără pereche.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Copyright: ARMADATA SRL

 

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending