Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Prima ediție România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public

Published

on

Sezonul al 18-lea România, te iubesc! a debutat cu motoarele turate la maxim duminica trecută, fiind lider de audiență pe toate catergoriile de public!

 

Reportajul semnat de Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, care a făcut o analiză a condițiilor în care se poate skia în străinătate și a condițiilor din România, a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de aproximativ 780.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 18:01 – 18:58. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 6.9 puncte de rating și 20.7% share.

 

Pe 4 martie se împlinesc 40 de ani de la cutremurului devastator din 1977, iar duminica viitoare, pe 5 martie, Rareș Năstase, pregătește un material menit să atragă atenția asupra efectului devastator pe care ar putea să îl aibă un cutremur de magnitudine mare în România, luând ca model Japonia – o țară lovită constant de seisme.

 

„Am filmat în mai multe orașe din Japonia, unde am stat 10 zile și ne-am întors cu peste 30 de ore de filmări brute, în care am surprins în mare parte tot ce înseamnă pregătirea unei națiuni pentru un dezastru mare. Am împărțit seria de reportaje în două teme mari. Prima se referă la pregătirea populației, adică tot ce ține de școlarizare, conștientizare pericol, aplicații și normative care țin de siguranța oamenilor. A doua temă se referă la modul în care se construiește în Japonia, despre codurile în construcții, despre cercetare, vom vorbi și despre consolidarea clădirilor vechi, dar și despre control și tehnologii moderne din domeniul construcțiilor. Toate, comparativ cu ce se întâmplă la noi. Cred că noi românii, avem multe de învățat din modelul japonez, i-am văzut cât de atenție oferă cutremurelor pentru că sunt o țară zguduită periodc de seisme mari. Nevoia i-a învățat să se perfecționeze și multe dintre exemplele găsite la ei pot fi aplicate și la noi. Doar așa putem salva vieți!”.”, a declarat Rareș Năstase.

 

Reportajul lui Rareș face parte din campania Știrilor Pro TV, Există viață după cutremur – Lecția japoneză, care va debuta în această seară la Știrile Pro TV, de la ora 19:00.

 

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending