Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENȚE TV Prima ediție SuperStar România a fost lider absolut de audiență!

AUDIENȚE TV Prima ediție SuperStar România a fost lider absolut de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Carla’s Dreams: ”Oamenii ca tine sunt rari!”

Toată vara l-am așteptat, iar aseară a început! Show-ul care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale a adus un spectacol muzical și concurenți deciși să facă totul pentru visul lor. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au avut parte surprize plăcute și le-au oferit încredere celor din fața lor cu DA-urile care i-au dus în următoarea etapă.

”Oamenii ca tine sunt rari”, i-a spus Carla’s unuia dintre concurenți după o interpretare de neuitat. Iar aceasta pare a fi concluzia primei seri a show-ului. Cei care au reușit să obțină tichetul auriu și să se califice în următoarea etapă sunt: Rusalina Bona, Andrei Ionescu, Alessandro Mucea, Sabina Balaoi, Cristian Lupascu, Ada Chicos, Cristian Toma, Denis Borovina și Raluca Moldoveanu.

Prima seară a preselecțiilor SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.4 puncte de rating și 21.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.9 puncte de rating și 13.0% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:36, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.4 puncte de audiență și 21.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:57, peste 1.3 milioane de români se uitau la emisiune.

Spectacolul continuă în această seară, de la ora 20:00, când alți concurenți vor veni în fața celor patru jurați pentru a demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 1 milion de lei! Printre aceștia se va regăsi și un tânăr care va recunoaște: ”mă descărcam ca o baterie. Ce dor mi-a fost să mă gătesc”. Visul lui este să aibă scris numele pe Sala Palatului, dar și să fie un pachet complet pentru public. ”Mă iubesc, mă ador și mă divinizez”, va continua el să spună. Să fie aceasta și concluzia juraților? Aflăm în câteva ore!

Nu ratați SuperStar România în această seară, doar pe PRO TV sau în avans pe voyo.ro!

SuperStar România – Legenda începe aici

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending