Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Primul episod Las Fierbinți din sezonul 14 a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Celentano s-a confruntat cu niște probleme existențiale și a ajuns la concluzia că nu este un bărbat adevărat pentru că încă nu l-a lovit criza bărbatului de 40 de ani, pe care o așteaptă de la 20. Primul episod Las Fierbinți din sezonul 14 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Serialul a fost lider de audiență înregistrând 10 puncte de rating și 27.3% share pe segmentul de public comercial, format din public cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă ANTENA 1 avea 4 puncte de rating și 11% share. La nivel național, 2 milioane de telespectatori au urmărit primul episod din noul sezon Las Fierbinți, iar în minutul de aur de la ora 21:26, aproape 2.5 milioane de români încercau să afle de ce criza bărbatului de 40 de ani nu l-a afectat încă pe Celentano.

Joi seara, de la 20:30, povestea crizei bărbatului de la 40 de ani va continua, iar Celentano va încerca să-și găsească leac pentru problema care-i macină existența și nu-l lasă nici măcar să muncească.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending