Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Primul episod TRIPLUSEC, locul 1 in audiente!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Șase foști colegi se revăd la întâlnirea de 15 ani de la terminarea liceului și încep un periplu de situații amuzante, mânați de același vis comun: să-și trăiască împreună fiecare moment la maximum.

După ce diriginta lor i-a împărțit în două categorii, în funcție de visurile fiecăruia, stabilite la finalul clasei a 12-a, Anda, Nicu, Ștefan, Alina, Vlad și George au ajuns să fie acuzați de crimă din cauza unui urs împăiat care a căzut de pe terasa apartamentului în care petreceau. Aseară, Triplusec a fost lider de audiență la lansarea primului sezon.

Primul episod al serialului a înregistrat 7.4 puncte de rating și 22.6% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1, a obținut 4.8 puncte de rating și 14.6% cotă de piață. În minutul de aur, de la ora 21:24, peste 1.7 milioane de români urmăreau cu sufletul la gură deznodământul poveștii cu bucluc.

Ce se va întâmpla cu diriginta celor șase după ce aseară a fost lovită cu mașina de foștii ei elevi, vedem săptămâna viitoare, într-un nou episod Triplusec.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    14 septembrie 2018 at 14:22

    Foarte frumos serialul, nu ma mir ca este sus ca audienta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending