AUDIENŢE TV: Primul show live Vocea României, lider detaşat de audienţă! Iată cei 8 semifinalişti! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Primul show live Vocea României, lider detaşat de audienţă! Iată cei 8 semifinalişti!

Published

on

Show-urile live au început, emoţiile au crescut, iar miza este din ce în ce mai mare la Vocea României! 12 concurenţi din cele patru echipe au luptat vineri pentru un loc în semifinală, însă numai opt merg mai departe şi sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Primul show live al noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10 puncte de rating și 27.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1,  care a obţinut 6.6 puncte de rating și 18.2% share.

 

Vineri, Loredana şi Mihai Mărgineanu, împreună cu banda Agurida, le-au făcut românilor o surpriză şi au început în forţă primul show live. Artiştii au adus pe scenă un moment extraordinar şi au cântat în aplauzele publicului song-ul Pro TV, Iac-așa! Ai ce trebuie!.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

 

Momente emoționante și pline de vibrație, voci spectaculoase și energie

Primul show live a adus vineri un spectacol plin de dinamism, distracţie, emoţie, energie, vibraţie şi surprize. Tudor, Loredana, Smiley şi Moga, împreună cu concurenţii din echipele lor, au pregătit momente complexe pentru a cuceri publicul. Pavel Bartoş a întreţinut atmosfera pe scena vocilor şi a adus foarte multă voie bună, iar V Reporter-ul Lili Sandu le-a transmis telespectatorilor informaţii din camera magenta. Emoţiile au fost mari, însă în cele din urmă cei 12 concurenţi au reuşit să impresioneze şi să demonstreze că au evoluat foarte mult în competiţie.

 

Echipa Smiley a urcat prima pe scenă şi a adus trei concurenţi extrem de talentaţi, cu voci formidabile. Alexandru Muşat nu a renunţat la chitară, a cântat piesa Tennessee Whiskey şi a transmis foarte multă sensibilitate. Antrenorii l-au felicitat pentru alegere, pentru bucuria pe care le-a oferit-o şi i-au recomandat să nu renunţe la blues. Ramona Nerra a interpretat o piesă extrem de solicitantă, Respect, și a adus atmosfera anilor ’60 pe scenă. Vocea ei a sunat extraordinar, iar momentul prezentat a fost apreciat de toți antrenorii. Sebastian Seredinschi a urcat pe scenă determinat și a cântat o melodie emoționantă, Versace on the floor.

Chiar dacă a răgușit în timpul interpretării și nu a reușit să aibă cea mai bună reprezentație din acest sezon, Sebastian a primit sfaturi prețioase și complimente pentru parcursul lui în competiție. ”M-am bucurat de fiecare moment al vostru și vă mulțumesc că ați ales să fiți parte din echipa Smiley. Sunt foarte curios cum au votat oamenii. Sper că le-a plăcut ceea ce noi le-am pregătit în seara asta. Mă bucur că noi am deschis ediția, ați fost energici, frumoși și efervescenți.”, le-a transmis Smiley celor trei concurenți.

 

Votul publicului, prin SMS și în aplicația Vocea României, l-a trimis în semifinala competiției pe Alexandru Mușat, iar Smiley a decis: ”Am să merg mai departe cu Ramona Nerra!”.

Seara a continuat cu echipa Loredana, care a prezentat trei momente echilibrate din punct de vedere vocal. Howard Dell a interpretat în stil propriu melodia Isn’t she lovely și a primit laude din partea antrenorilor. Concurentul a reușit să creeze un moment plin de candoare, culoare, eleganță și senzualitate. Andreea Ioncea a cunoscut succesul până acum, dar a venit la Vocea României hotărâtă să obțină marele trofeu și să impresioneze. A cântat vineri melodia Vision of love, iar antrenorii au avut păreri diferite în ceea ce privește reprezentația ei, însă la final toți au fost de acord că are o voce puternică și o tehnică foarte bună.

 

Ștefan Roșcovan a cântat o piesă în care se regăsește, Incomplete, și a fost preferatul lui Tudor, Smiley și Moga din echipa Loredanei, deoarece a avut stare și a transmis perfect mesajul melodiei. ”Vreau să vă mulțumesc pentru că ați reușit să faceți în această seară un spectacol plin de emoție, energie, dar și de dragoste. Pentru fiecare a fost câte o lecție cântecul pe care l-a cântat, o lecție de viață. Îmi doresc ca publicul în această seară să mă ajute și să ia decizia corectă.”, a spus Loredana.

Favoritul publicului din echipa Loredana a fost, în primul show live Vocea României, Ștefan Roșcovan, iar Lori a ales: ”Voi merge mai departe cu Andreea Ioncea.”.

 

Echipa Tudor a fost reprezentată vineri de trei voci puternice, care au făcut scena să vibreze. Teodora Buciu a interpretat magistral aria Lascia ch’io pianga și a creat un moment înălțător, fiind prima dată când un concurent a cântat opera la Vocea României. Robert Botezan a reușit să surprindă și de data aceasta cu interpretarea piesei The sound of silence, a creat un moment puternic, plin de semnificații, și a reușit să transforme o piesă clasică în ceva nou. Iuliana Dobre a cântat vineri o melodie care i-a arătat partea vulnerabilă, Help. Antrenorii i-au apreciat atât vocea, cât și apariția, ambele spectaculoase, și s-au bucurat de pofta cu care concurenta a cântat. ”Alegerea e foarte grea, încerc să fac calcule, dar trebuie să vină acel impuls, care nu e niciodată corect, ci e subiectiv. Vă mulțumesc! Suntem legați unii de alții, lanțul e încă legat între mine și voi. Mai bine vine plicul și vedem…”, a spus Tudor.

Voturile publicului au mers de data aceasta către Teodora Buciu, cu care ne revedem vinerea viitoare în semifinala Vocea României, iar alegerea lui Tudor a fost: ”Orice decizie aș lua, voi trebuie să vă bucurați unul pentru celălalt… Robert Botezan!”.

 

Echipa Moga a încheiat primul show live Vocea României cu trei reprezentanți de seamă. Alexandru Baroc a cântat o melodie sensibilă, You are not alone, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea originală și a primit laude, dar și sfaturi utile pentru viitor. Ionuț Trif a vrut să le arate tututor că are o voce unică și a cântat piesa Numai una. Reprezentația lui rock a fost apreciată, iar antrenorii i-au lăudat timbrul vocal puternic. Ioana Ignat a făcut tot posibilul să cucearească publicul cu o melodie sensibilă, Je t’aime, pe care a interpretat-o impecabil. Concurenta a strălucit, iar Smiley și Tudor i-au apreciat calitățile vocale extraordinare. ”Sunteți foarte simpatici. Mă bucur foarte tare că v-au ieșit momentele, ma bucur că în sfârșit o să aflu ce își doresc oamenii de acasă și vă mulțumesc că ați vrut să faceți parte din echipa mea.”, a spus Moga.

Publicul a votat și a ales-o pe Ioana Ignat să meargă mai departe, iar decizia lui Moga a fost: ”O să merg mai departe cu Ionuț Trif.”.

Primul show live din cel de-al șaselea sezon Vocea României le-a adus telespectatorilor foarte multă sensibilitate, emoție, efervescență, voci senzaționale și momente memorabile. În urma voturilor publicului, trimise prin SMS sau în aplicația Vocea României, cei opt concurenți care merg în semifinală sunt: Alexandru Mușat și Ramona Nerra din echipa Smiley, Ștefan Roșcovan și Andreea Ioncea din echipa Loredana, Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor și Ioana Ignat și Ionuț Trif, din echipa Moga.

 

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, concurenții vor lupta în semifinala LIVE Vocea României și vor aduce pe scenă reprezentații fabuloase, pentru a ajunge la sufletele românilor și a-i convinge că merită voturile lor, care îi pot trimite mai departe în competiție, în lupta finală pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Kantar Media

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending