AUDIENȚE TV PRO TV a fost lider, aseară cu Las Fierbinți și Căsătoriți pe nevăzute - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV PRO TV a fost lider, aseară cu Las Fierbinți și Căsătoriți pe nevăzute

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Marți seară, telespectatorii s-au bucurat de o porție zdravănă de umor alături de actorii din Las Fierbinți, au descoperit cum arată viețile tinerilor care au ales să formeze o familie alături de un necunoscut în show-ul Căsătoriți pe nevăzute și au aflat cele mai importante informații ale zilei la Știrile PRO TV de la miezul nopții. PRO TV a fost lider de audiență în prime-time!

Bobiță, Giani, Dorel și toate celelalte personaje îndrăgite din Las Fierbinți și-au continuat aseară aventurile în cel mai celebru sat din România. Specific lor, au intrat în fel de fel de situații din care cu umor au încercat să iasă, oferindu-le astfel telespectatorilor o doză uriașă de comedie. Căsătoriți pe nevăzute, cel mai curajos experiment social a adus în fața telespectatorilor ultima pereche formată pe baza științei. Tinerii însurăței s-au văzut pentru prima dată la propria nuntă și au spus ”Da!” fără să clipească. Tot aseară, românii au urmărit sinteza celor mai importante evenimente petrecute de-a lungul zilei la Știrile PRO TV de la miezul nopții.

PRO TV și-a adjudecat primul loc în preferințele telespectatorilor ieri seară. În intervalul orar 20:30 – 24:00, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 8.1 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 7.1 puncte de rating și 20.1% share. La nivel național, în medie, aproape 1.3 milioane de români au urmărit aseară programele PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending