Connect with us

Analize

Victorie spectaculoasă pentru Tara Galilor în meciul cu Belgia. Câţi români au văzut partidă?

AUDIENTE TV: Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 23:42, peste 2.2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Țara Galilor și Belgia.

Foto Credit: AGERPRES
Avatar

Published

on

Deși a pornit cu șansa a doua, Țara Galilor a învins aseară Belgia, scor 3-1, și s-a calificat în semifinalele turneului final! 

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 23:42, peste 2.2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Țara Galilor și Belgia. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14.5 puncte de rating și o cotă de piață de 45.5%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 2.3 puncte de rating și 7.1% cotă de piață.

Belgienii au început în forță meciul, ratând două ocazii uriașe! Însă, în minutul 13, Nainggolan a prins un șut senzațional de la 25 de metri distanță și a deschis scorul. În minutul 31, Țara Galilor a egalat prin Ashley Williams. Acesta a marcat golul egalizator cu o lovitură de cap. În minutul 55, Robson Kanu a primit o pasă în careu și l-a executat pe Courtois din 8 metri. Scorul final a fost stabilit de Vokes care a marcat dintr-o pasă a lui Gunter. Țara Galilor va întâlni Portugalia în semifinale, meciul fiind transmis de Pro TV.

Diseară, de la 22:00, Pro TV a pregătit meciul de 10 dintre Germania și Italia. 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending