Connect with us

Aseară, Pro TV a difuzat un nou meci de excepție de la UEFA EURO 2016TM. De la 22:00, în direct la Pro TV, toată România a putut urmări un meci pe cinste dintre două echipe extrem de puternice: Belgia și Italia.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 22:19, peste 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Belgia și Italia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 15.3 puncte de rating și o cotă de piață de 41.9%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 3.5 puncte de rating și 9.6% cotă de piață.

Două dintre favoritele la câștigarea UEFA EURO 2016TM s-au întâlnit aseară într-un meci pe cinste al grupei E! Echipa lui Conte a reușit să marcheze două goluri, care au ridicat în picioare spectatorii din tribunele stadionului din Lyon! Meciul dintre cele două echipe a debutat cu un fault extrem de dur al lui Eder, care a avut însă șansa să nu primească cartonaș galben.

Italienii au reușit să deschidă scorul în minutul 32, printr-un gol executat impecabil de Giaccherini. Jucătorii din Peninsulă au marcat din nou în urma unui contraatac la care au participat Candreva și Pelle. În minutul 93, Pelle a executat un vole puternic, marcând al doilea gol al meciului în poarta lui Courtois.

Diseară, de la 22:00, Pro TV transmite în direct meciul de 10, dintre Portugalia și Islanda!

Mâine, de la ora 19:00, toată România vede România! Echipa națională, condusă de Anghel Iordănescu, întâlnește Elveția, în al doilea meci al tricolorilor .

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Comentarii

comments

IN Trending