Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENTE TV PRO TV, lider cu tote partidele de la EURO 2020

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Victorie și calificare în următoarea etapă pentru Anglia și Croația! Spectacolul EURO continuă la PRO TV, PRO X și pe VOYO!

Două meciuri a adus la start ziua de ieri în ultima etapă a grupelor de la EURO 2020! Cele două favorite și-au demonstrat forța pe teren și au reușit să se califice direct în următoarea etapă a competiției.

De la ora 22:00, la PRO TV a început întâlnirea dintre Cehia și Anglia, iar la PRO X meciul dintre Croația și Scoția. Într-o grupă echilibrată, cele patru echipe au demonstrat că își doresc să rămână în competiție și au oferit meciuri frumoase. Englezii au deschis scorul rapid, în minutul 12 prin golul lui Sterling și l-au menținut până la final, reușind să câștige grupa cu 7 puncte. De cealaltă parte, Croația a avut 1-0 prin golul lui Vlasic, din minutul 17, însă Scoția a egalat înainte de pauză, prin McGregor. Cea de-a doua repriză le-a aparținut croaților care au marcat de două ori prin Modric, în minutul 62 și Perisic în minutul 77. Scorul final de 3-1 a dus Croația pe locul 2 și le-a asigurat calificarea.

 

Seara de marți a început pentru români cu Știrile PRO TV, în intervalul orar 19:00 – 20:30, postul fiind lider de audiență. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.1 puncte de rating și 29.2% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 3.4 puncte de audiență și 16.1% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 5.7 puncte de audiență și 31.2% share, în timp ce locul 2 avea 3.3 puncte de audiență și 18.5% share.

 

Și episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, în intervalul 20:34 – 21:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 32.8% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 4.2 puncte de audiență și 14.7% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7.8 puncte de audiență și 31.0% share, în timp ce locul 2 avea 3.8 puncte de audiență și 15.1% share.

 

Victoria Angliei în fața Cehiei și calificarea englezilor de pe primul loc a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 7.7 puncte de rating și 24.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 14.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:51, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.3 puncte de audiență și 25.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.9 puncte de rating și 13.4% share.

Astăzi, tabloul optimilor va fi completat!

 

Ultima etapă a grupelor ajunge, astăzi, la final! La ora 19:00, în direct, la PRO TV, Slovacia va lupta cu Spania, în timp ce la PRO X, Suedia întâlnește Polonia. Cele două meciuri din grupa E vor stabili clasamentul final al unei grupe extrem de echilibrate în care între primul și ultimul loc este o diferență de doar 3 puncte La ora 22:00, grupa de foc trage ultimele gloanțe. La PRO TV, Portugalia întâlnește Franța, iar la PRO X Ungaria se va duela cu Germania. Cine se va califica? Cine va accepta eliminarea? Aflăm curând!

 

Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending