PRO TV, lider de audienţa cu succesul Stelei! Cine s-a clasat pe locul secund?

0
429

După cele două goluri marcate de Stanciu în meciul transmis aseară de Pro TV, Steaua s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League! Totodată, eliminarea Spartei Praga i-a asigurat Stelei un loc în grupele UEFA Europa League, în cazul în care va fi eliminată din play-off-ul Ligii. 

Meciul, transmis LIVE de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:45 – 22:35.

În minutul de maximă audiență, de la 22:34, aproape 3.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Steaua și Sparta Praga.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 13.4 puncte de rating și o cotă de piață de 43%, următorul post clasat, KANAL D înregistrând 3.9 puncte de rating și 12.6% cotă de piață.

Echipa lui Reghecampf a început meciul în forță, în minutul 11 Stanciu având o ocazie mare de gol, după un șut din 20 de metri pe centrul porții. Steaua a deschis scorul în minutul 31, după un gol superb marcat de Stanciu. Mijlocașul stelist a șutat din prima din 25 de metri. Sparta a rămas în 10 oameni în minutul 50, după ce Brabec a primit al doilea cartonaș galben după un fault dur la Golubovici. Stanciu și-a trecut în palmares dubla în minutul 62, marcând spectaculos la colțul lung.

Steaua și Astra își află adversarele vineri, în tragerea la sorți pentru UEFA Champions League și UEFA Europa League, transmisă LIVE, de la ora 13:00, pe Sport.ro!

 

Comentează aici: