AUDIENŢE TV: Quizz show-ul PE BUNE de la PRO TV a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Quizz show-ul PE BUNE de la PRO TV a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public!

Published

on

AUDIENTE TV: Românii s-au distrat miercuri seara împreună cu Andi Moisescu, Costi Diță, Cosmin Natanticu și cei doi invitați ai lor, Răzvan Exarhu și Cosmin Tudoran. Cele două echipe au fost pline de energie, dat răspunsuri pe bune unor întrebări uimitoare, au avut reacții și comentarii savuroase și s-au consultat de fiecare dată cu publicul.

 

A doua ediție a primului sezon Pe bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 5.4 puncte de rating și 18.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 12.5% share.

 

Lunea viitoare, de la 22:30, Cabral, prezentatorul emisiunii Ce spun românii, și campionul la motociclism, Cătălin Cazacu, vor aduce distracția în platoul Pe bune?! și vor răspunde celor mai trăznite întrebări. 

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Copyright: ARAMADATA SRL

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending