AUDIENŢE TV: Quizz show-ul PE BUNE de la PRO TV, lider de audienţă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Quizz show-ul PE BUNE de la PRO TV, lider de audienţă!

Published

on

Miercuri seară, Andi Moisescu a dat tonul distracției în quiz show-ul Pe bune?!, iar cei doi căpitani de echipă, Costi Diță și Cosmin Natanticu, ajutați de doi invitați speciali, Dorian Boguță și Codin Maticiuc, au încercat să câștige premiul ediției.

 

Cele două echipe s-au străduit să dea răspunsuri corecte la întrebări pe care nu le-au auzit niciodată, din domenii pe care nu le stăpânesc în totalitate. Românii au aflat aseară că stația de metrou Politehnica din București este pavată cu fosile de animale marine cu vechime de 180 de milioane de ani, ”Rapsodii Elefonice” este numele unui album compus de o orchestră formată din 14 elefanți sau că în 2006, în apropierea Islandei, a fost descoperit cel mai bătrân animal din lume, scoica Ming, cu o vârstă estimată de 507 ani.

 

Ediția Pe bune?! de miercuri seară a fost lider de audiență și a înregistrat 7.3 puncte de rating și 26.4% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, ANTENA 1 care a obţinut 3.7 puncte de rating și 13.4% share.

 

Luni, de la 22:30, Sore și Cosmina Păsărin spun Pe bune?!, numai la PRO TV!

 

Advertisement

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending