Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENTE TV: Reality show-ul GOSPODAR FĂRĂ PERECHE a rupt din nou audienţele! Iată cât a obţinut producţie de la PRO TV!

Published

on

Luni seara, telespectatorii PRO TV au aflat care au fost primele reacții ale pretendentelor la inimile lui Alexandru Abramiuc, Bogdan Năstase, Ion Cucu, Marin Cazan și Vasile Nichita! Pățaniile de la fermele celor cinci gospodari, primele neînțelegeri dintre fete, dar și primele flirturi și săruturi au ținut publicul în fața televizoarelor.

 

AUDIENTE TV: Gospodar fără pereche a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național! În minutul de aur de la 20:53, peste 2.6 milioane de români urmăreau povestea dintre gospodari și fetele care vor să le cucerească inimile. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut pe intervalul show-ului Gospodar fără pereche 10.8 puncte de rating și 28.4% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea, ANTENA 1,  care a înregistrat 10.2 puncte de rating și 26.6% share.

 

Fiecare ediție a show-ului Gospodar fără pereche va aduce în prim plan, în continuare, evoluția poveștilor de dragoste dintre cei 10 gospodari și doamnele și domnișoarele care sunt convinse că îi pot cuceri.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending