Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Reportajul O industrie incalcita a fost pe primul loc in topul audientelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ieri seară, la România, te iubesc!, telespectatorii au pătruns în culisele industriei textile, alături de Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, și au văzut cum funcționează lucrurile în spatele liniilor de producție. Problemele cu care se confruntă această industrie sunt multe, însă cele mai mari dintre ele sunt concurența internațională, lipsa forței de muncă și incompentența autorităților.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 5.1 puncte de rating și 19.2% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 2.6 puncte de rating și 9.6% share.

În timpul comunismului industria textilă era una înfloritoare, acum, însă, muncitorii lucrează pe salariu minim pe economie, iar managerii fabricilor nu mai găsesc forță de muncă. Schimbarea strategiilor de business ale fabricilor este următorul pas, dar pentru asta este nevoie și de susținerea statului.

Designerii români talentaţi își exportă creativitatea în colecţii de nişă, fabricile încă existente pe piață sunt gata să producă. Cu toate acestea, nu avem niciun brand autohton care să concureze cu giganţii suedezi sau spanioli de pe piața de modă pentru că autorităţile noastre, deşi au înţeles că e o industrie cu potenţial, nu fac mai nimic ca să o ajute.

Duminica aceasta, la România, te iubesc!, Cosmin Savu pregătește un reportaj despre agricultura din țară și face o comparație cu cea din Israel, unde productivitatea este la cote maxime, în ciuda climei nefavorabile.

 

    Toate reportajele pot fi urmărite pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau protvplus.ro

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending