Connect with us

România a luptat aseară cu toate forțele pentru a obține puncte în al doilea meci de la UEFA EURO 2016TM! România și Elveția au remizat 1-1, echipa condusă de Anghel Iordănescu obținând primul punct la acest turneu final.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 3.8 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 19:00 – 20:50. În minutul de maximă audiență, de la 20:49, aproape 4.9 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre România și Elveția.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 22.7 puncte de rating și o cotă de piață de 67.3%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 1.9 puncte de rating și 5.8% cotă de piață.

Selecționerul României a pregătit o surpriză pentru meciul de aseară, iar Alex Chipciu a fost titlular în locul lui Nicușor Stanciu. Naționala României a pornit bine în întâlnirea cu reprezentativa Elveției și a avut prima mare ocazie în minutul 3, la o incursiune a lui Torje pe partea dreaptă. În minutul 17 Bogdan Stancu a transformat o lovitură de pedeapsă de la 11 metri, după ce Chipciu a fost tras de tricou de Lichsteiner.

Repriza a doua a venit cu golul egalizator al elvețienilor, după doar câteva minute de joc. În minutul 57, Mehmedi a înscris în urma unei lovituri de la colțul terenului. Defensiva noastră a respins în primă fază mingea, însă Mehmedi a urmărit, nemarcat, și a șutat puternic din 10 metri.

Cu un punct obținut după primele două partide din grupa A, pentru a se califica România are nevoie de o victorie în confruntarea cu Albania, transmisă de Pro TV, duminică, de la ora 22:00.

Diseară, de la 22:00, telespectatorii au pregătite cele mai bune locuri la meciul de 10 dintre Germania și Polonia!

 

Comentarii

comments

IN Trending