Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Romania, te iubesc a debutat cu dreptul. Emisiunea, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ieri seară, în prima ediție a noului sezon România, te iubesc!, telespectatorii au văzut un documentar revoltător despre dezastrul de la Rânca, un material realizat de Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV.

Documentarul Un munte de prostie a arătat situația dramatică a canalizării, a dejecțiilor revărsate în mijlocul pădurii, lipsa iluminatului public, planurile de dezvoltare uitate în dosare, construirea haotică în zonă și cum au contribuit toate acestea la transformarea unui colț de rai într-un dezastru. Cu toate acestea, Rânca este un loc foarte dorit, unde au case judecători, procurori, politicieni, funcționari publici, oameni cu influență.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 3.4 puncte de rating și 17.9% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, ANTENA 1,  care a obținut 1.3 puncte de rating și 6.7% share.

Alex Dima a căutat să obțină declarații, puncte de vedere, dar și soluții sau viziuni ale autorităților responsabile cu tot ce s-a întâmplat și continuă să se întâmple acolo, însă din păcate răspunsurile acestora nu au reușit să facă lumină în problemele concrete cu care se confruntă locuitorii, iar vina a fost pasată de la unii la alții.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paula Herlo pășește in culisele industriei textile din România, care se află în pericol deoarece marii investitori din străinătate preferă să își mute producțiile către alte țări pentru că oferă prețuri mult mai mici și timpi de livrare mai buni. România e etichetată ca fiind mâna de lucru a marilor case de modă și a giganților din industria de modă – Prada, Hugo Boss, Viviene Westwood, Max Mara, sunt doar câteva dintre brandurile de lux care își cos colecțiile în fabricile românești. Cum s-a ajuns aici, dar și care e istoria acestei industrii rămâne de văzut, duminică.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Record de audiență pentru “Xtra Night Show”. Emisiunea prezentată de Dan Capatos, lider incontestabil pe toate segmentele de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Emisiunea prezentată de Dan Capatos, „Xtra Night Show”,  a fost luni seara lider incontestabil de audiență. Show-ul a înregistrat un record de audiență pe segmentul de public 18-49 Urban, la nivelul cotei de piață, și a avut cele mai mari cifre de audiență de la lansare. 

Așadar, ediția „Xtra Night Show” în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Ana Morodan, CRBL și Oase, a adunat în fața micilor ecrane 838.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:39.

La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat un record de audiență pe acest segment de public, la nivelul cotei de piață, și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,6 puncte de rating și o cotă de piață de 27%, urmată de Pro TV, cu 3 puncte de rating și 18,1% cota de piață și de Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,7% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,3 puncte de rating și o cotă de piață de 17%, urmată de Pro TV, cu 2,4 puncte de rating și 12,4% cota de piață și DigiSport 1, cu 1,9 puncte de rating și 9,8% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,9 puncte de rating și 16,2% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,7 puncte de rating și 15% cota de piață, și Kanal D, cu 2 puncte de rating și 11,4% cota de piață.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Dan Capatos a continuat asearã, la „Xtra Night Show”, seria imaginilor nedifuzate din „Asia Express – Drumul Elefantului”. Campionul nopţilor albe a început emisiunea cu o serie de momente în exclusivitate din aventura incredibilã trãitã de vedete pe continentul asiatic. De la certurile dintre Ruby şi Robert, provocate de tensiunea acumulatã pânã la acest moment în cadrul show-ului, la tertipurile la care au recurs George Vintilã şi Şerban Copoţ pentru a primi ceva de mâncare, şi, desigur, la accidentarea lui Oase, provocatã de Ana Morodan, toate au fãcut deliciul telespectatorilor.

În scurt timp, Ana Morodan, dar şi CRBL şi Oase i s-au alãturat lui Dan Capatos în platoul „Xtra Night Show”, cu dezvãluiri în exclusivitate despre momentul accidentului. “Drumul meu spre casã începea sã se întrevadã!”, a mărturisit CRBL. Care va fi parcursul lor în competiţie, ţinând cont de starea fizicã a lui Oase, telespectatorii vor putea urmãri duminicã, luni şi marţi, de la 20.00, la Asia Express.

 

Sursa:Kantar Media                       

Copyright:ARMADATA S.R.L.                       

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group               

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National                            

Perioada 25 martie 2019

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Asia Express – lider detașat de piață pe comercial, dar și la orașe

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

O nouă zi plină de aventuri în Asia Express- Drumul Elefantului a clasat cel mai dur reality-show ca lider absolut de audiență pe publicul comercial, dar și la orașe. Ediția de luni seară a adus o veste bună în echipa CRBL-Oase, care, a luptat în ciuda dezavantajului provocat de accidentarea lui Oase la picior și a reușit ca la final să fie prima în clasament: ”Nu ai cum! Din ultima echipă, noi am ajuns la hotel”, au afirmat aceștia.

Luni, 25 martie, Asia Express- Drumul Elefantului a strâns, la nivel național, 1.630.000 de telespectatori, în minutul de maximă audiență de la 21:38. Cel mai dur reality-show a condus detașat topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.9 puncte de rating și 24,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7,8 puncte de rating și 21,4 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.6 puncte de rating și 17,4 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 7,4 puncte de rating și 17 % cota de piață.

Ediția de luni seară a fost una completă, iar cursa dură i-a trecut prin concurenți prin toate stările, de la frică, la adrenalină, deznădejde sau lacrimi de fericire. Vedetele au primit o surpriză de acasă, scrisori din partea celor dragi, care au funcționat ca un imbold încurajator: ”Știe să îmi spună exact lucrurile de care am nevoie, în momentele când am nevoie”, a spus Bogdan Boantă emoționat, după ce a citit mesajul trimis de sora lui.

Patru echipe au intrat aseară în luptă, iar în prima misiune au fost nevoiți să reproducă o pictură pe un camion, doar după ce au făcut rost de toate instrumentele necesare. Ajunșe la școală, acolo unde a avut loc a doua probă a serii, vedetele au făcut cunoștință cu elevii indieni, de la care au învățat câteva denumiri ale unor jucării în limba kannada, specifică statului în care se află. După ce au reținut fonetica, s-au confruntat și cu scrierea, iar sonoritatea ciudată și caligrafia bizară le-au dat mari bătăi de cap: ”Este oficial cea mai grea limbă!”, afirma Bogdan Boantă.

Jocul de Amuletă s-a dat între cuplurile formate din Ruby-Robert și Cocuța-Bogdan Boantă, primele două echipe ajunse cu lecția învățată la steagul Asia Express, acolo unde îi aștepta Gina Pistol. Coechipierii fiecărei tabere au încercat, legați unul de celălalt, să refacă un puzzle gigant, fără să știe că erau nevoiți să obțină macheta unui autobuz colorat.  Norocul a fost de partea lui Ruby și a lui Robert luni seară, căci cei doi au reușit să câștige prima lor amuletă din acest sezon, un avantaj și 1000 de Euro. Ordinea plecării în cursă a concurenților a fost decisă de un jingle compus din claxoane, canistre şi jante, la care localnicii au fost martori. Șerban Copoț și George Vintilă au fost cei care au reușit să câștige cele mai multe voturi din partea acestora, în vreme ce Ruby și Robert, câștigătorii amuletei, au beneficiat de avantaj și au plecat pe locul doi.

Ultima misiune a serii a fost una a efortului fizic, iar vedetele au învățat care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a obține un litru de suc din trestie de zahăr, dar nu înainte de a obține de la localnici un recipient în care să îl verse. Pentru că Oase nu a putut să facă față cerințelor din cauza piciorului în gips, CRBL a fost nevoit să lupte pentru amândoi în începutul probei. Cu toate acestea, ambiția și determinarea de a reuși i-au ajutat ca la finalul serii să fie învingători. Cei doi s-au clasat pe primul loc și au obținut o cină copioasă și cazare la hotel, în vreme ce colegii lor de competiție au plecat, din nou, în căutarea unui loc în care să înnopteze.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 25 martie 2019

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Serialul VLAD a fost din nou lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară am aflat poveștile de viață ale aliaților lui Vlad, Micky și Barbu, dar am aflat și cine este, de fapt, Tibi, de unde a plecat și ce urmărește el. Tot luni, Vlad a trecut prin alte două momente extrem de emoționante și grele totodată: întâlnirea cu mama lui, Maria, în casa Dragomir, și ieșirea la cină cu Eliza și Roxana, unde și-a amintit momentele petrecute împreună cu iubita lui, înainte de a fi trădat și trimis la închisoare.

Al cincilea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.8 puncte de rating și 21.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD.

Vlad a fost cel care i-a salvat pe Micky și pe Barbu, oamenii care sunt acum alături de el necondiționat. Fost jucător înrăit de poker, care a pierdut totul pe masa de joc, Barbu a fost la un pas să se sinucidă, însă a reînceput să lupte și să facă tot posibilul să se îndrepte pentru familia lui. Micky era în trecut iubita unui samsar și, dintr-o întâmplare, Vlad i-a schimbat în totalitate drumul în viață. Tot aseară, în cel de-al cincilea episod VLAD, am aflat că Tibi, mâna dreaptă a lui Leo, este, de fapt, omul lui Cezar. Tibi a fost în închisoare, protejat al inginerului, așa cum a fost și Adrian, iar acum se află în slujba lui Vlad. Când a fost eliberat, a intrat într-un joc dublu. Pe de-o parte este aliatul lui Cezar și al lui Vlad, pe de alta, lucrează oficial pentru Leo și îl ajută în tot ceea ce face.

Vlad a ajuns din nou în casa Dragomir, însă de data aceasta acolo s-a întâlnit cu fratele lui, Răzvan, și cu mama sa, Maria, și a trăit momente extrem de emoționante. Încercând să se apropie din ce în ce mai mult de Roxana, Vlad a invitat-o la cină, iar cu ei a mers și Eliza. Locul ales a fost cel în care, cu ani în urmă, Adrian îi declara dragostea iubitei sale. În tot acest timp, în viața lui Ștefan și-a făcut apariția Carla, o femeie extrem de atrăgătoare. Cum îl va influența și care este planul ei, vedem săptămâna viitoare.

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea serialului VLAD continuă cu noi detalii și răsturnări de situație.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending