Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: România, te iubesc! în topul preferințelor telespectatorilor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ancheta lui Rareș Năstase, Apa trece, mizeria rămâne, despre poluarea apei potabile, a dezvăluit realitatea pe care trebuie să o înfrunte oamenii din mai multe zone din țară.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Aseară, emisiunea România, te iubesc! a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 18:00 – 18:58. Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 8.2 puncte de rating și 23.6% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 3.9 puncte de rating și 11.2% share.

 

În același timp, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a înregistrat 5.4 puncte de rating și 19.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.3 puncte de rating și 11.7% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea.

 

Săptămâna viitoare, de la 18:00, vom vedea o nouă ediție România, te iubesc! care cuprinde două anchete. Una, semnată de Rareș Năstase, despre apele acide de mină, iar cealaltă, a lui Cosmin Savu, despre cartierul Henri Coandă, din București.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending