Ghidul de supraviețuire în haosul etichetelor mincinoase a clasat România, te iubesc! pe primul loc în topul audiențelor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

Ghidul de supraviețuire în haosul etichetelor mincinoase a clasat România, te iubesc! pe primul loc în topul audiențelor

AUDIENTE TV: România, te iubesc! a prezentat duminică un reportaj despre industria alimentară din România. Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, a pus sub lupă etichetele mincinoase, care întâmpină cumpărătorii la rafturi.

Reportajul a fost urmărit de aproximativ 800.000 de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 18:02 – 18:59. România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 5.4 puncte de rating și 18.1% share.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

România, te iubesc! a prezentat duminică un reportaj despre industria alimentară din România. Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, a pus sub lupă etichetele mincinoase, care întâmpină cumpărătorii la rafturi.

Reportajul a fost urmărit de aproximativ 800.000 de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 18:02 – 18:59. România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 5.4 puncte de rating și 18.1% share.

Situația descoperită de Anca este dramatică pentru consumatorii ce își doresc o alimentație sănătoasă și corectă. Faptul că avem doar trei produse românești, Magiunul de Topoloveni, Salamul de Sibiu și Telemeaua de Ibănești, certificate de Comisia Europeană ce atestă faptul că sunt produse într-un mod natural, după o rețetă autentică, le oferă altor producători ocazia să facă profit mare la o calitate îndoielnică. “Un parizer, aceeași culoare, același aspect, poate fi făcut și vândut sub 10 lei, mi-e și groază să mă gândesc ce are în el, iar un parizer adevărat costă peste 30 de lei!”, a mărturisit un producător de mezeluri.

Anca a explicat ce înseamnă DOP și IGP de pe amabalajele produselor certificate. De exemplu, Telemeaua de Ibănești are DOP, acest lucru asigură cumpărătorii că e brânză din lapte, provenit de la o vacă care a mâncat numai iarbă, numai de la Ibănești, nu furaj chimic. În plus, atestă faptul că rețeta e de acolo și e veche. Salamul de Sibiu  are IGP, care asigură cumpărătorii că e făcut  numai după rețeta veche de 100 de ani, doar din pulpă de scroafă, folosind numai mucegai nobil, fără soia, sau maț vopsit ca să semene cu mucegaiul.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, campania Știrilor PRO TV, Căutăm primar, model european, va prezenta pe larg exemplele de primari dedicați din țările europene vizitate de Rareș Năstase, într-o ediție specială România, te iubesc!. Telespectatorii sunt invitați să descopere cum se văd exemplele de primari prin ochii românilor care trăiesc în Germania. Rareș a căutat primari, aleși locali, dar și români care trăiesc decent și au parte de o calitate a vieții net superioară celei din localitățile românești. Telespectatorii vor vedea cum se aplică normele germane din diverse orașe și cum se comportă conaționali noștri în fața regulamentelor de la oraș și comună.

ROMANIA TE IUBESC - PRO TV PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015 2

ROMANIA TE IUBESC – PRO TV
PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015 2

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending