AUDIENŢE TV: Românii au ales să își încheie săptămâna cu PRO TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Românii au ales să își încheie săptămâna cu PRO TV!

Published

on

Ieri, la România, te iubesc!, am urmărit ancheta realizată de Cosmin Savu, „Metale rare uitate în sertare”. România este una dintre puținele țări europene cu rezerve conturate de zăcăminte rare, metale atât de căutate în era digitalizării. Depindem de aceste materiale pentru dezvoltarea digitalizării și pentru tehnologiile orientate spre viitor.

Advertisement

România, te iubesc! a fost, aseară, lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 5.8 puncte de rating și 17.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.0 puncte de rating și 11.9% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:00 – 18:58, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.0 puncte de audiență și 17.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.5 puncte de rating și 12.3% share.

Jurnalul principal a fost, ca de obicei, alegerea românile pentru cele mai obiective informații și a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. A înregistrat 10.8 puncte de rating și 26.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.2 puncte de rating și 15.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:59 – 19:57, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.6 puncte de audiență și 21.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.8 puncte de rating și 16.4% share. La nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Filmul PRO i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor și a condus topul audiențelor în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Filmul a înregistrat 10.6 puncte de rating și 23.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.3 puncte de rating și 21.0% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau Filmul PRO. 

Advertisement

O nouă ediție România, te iubesc! urmează duminica viitoare, de la ora 18:00, iar cele mai obiective informații pot fi urmările în fiecare seară, de la 19:00, la Știrile PRO TV.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending