ROMANII AU TALENT, lider de audienţă pe fiecare ediţie difuzată. Cifre detaliate, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

ROMANII AU TALENT, lider de audienţă pe fiecare ediţie difuzată. Cifre detaliate, aici!

AUDIENTE TV: Cel de-al șaselea sezon Românii au talent a fost urmărit, în medie, de peste 2.8 milioane de telespectatori la nivel național, fiind lider de audiență pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 19 februarie – 3 iunie 2016 o medie de 16.8 puncte de rating și 43.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3.9 puncte de rating și 10.2% share.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sezonul șase al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, le-a adus românilor, timp de trei luni, emoții copleșitoare, foarte multă pasiune, entuziasm, determinare, distracție la cote maxime și talent autentic. Show-ul a încântat milioane de telespectatori atât în etapa preselecțiilor, cât și în edițiile LIVE și i-a bucurat în fiecare vineri seara cu un spectacol extraordinar creat de concurenți, de cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, și de gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș. 

Cel de-al șaselea sezon Românii au talent a fost urmărit, în medie, de peste 2.8 milioane de telespectatori la nivel național, fiind lider de audiență pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 19 februarie – 3 iunie 2016 o medie de 16.8 puncte de rating și 43.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D a obţinut 3.9 puncte de rating și 10.2% share.

Sute de persoane au venit la preselecții pline de emoții, dar hotărâte să le demonstreze juraților că merită să meargă mai departe în competiție. Bătălia a fost dură, însă numai 60 dintre aceștia au reușit să impresioneze în etapa jurizării și au fost trimiși în semifinale, 4 fiind aleși să meargă direct în show-urile live încă din timpul audițiilor de către Andi, Mihaela, Andra și Florin, prin intermediul butonului auriu.

Show-urile LIVE au bucurat telespectatorii cu numere spectaculoase pregătite de concurenți pentru fiecare semifinală și cu invitați speciali care au creat momente senzaționale pe scena talentului. Românii și-au votat de fiecare dată momentele preferate din competiție, pe care le-au trimis în marea finală, iar jurații au nominalizat cinci candidați pentru premiul de originalitate.

Finala Românii au talent, care a avut loc vineri, 3 iunie, a adus 16 concurenți în lupta pentru premiul de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român, care și-au prezentat momentele și au făcut tot posibilul să-i cucerească pe cei de acasă și să obțină cele mai multe voturi. În final, câștigătoarea sezonului șase al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii este Laura Bretan, micuța care i-a fermecat pe toți cu vocea sa uluitoare. Timp de o săptămână, românii și-au votat și favoritul pentru câștigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton a reușit să impresioneze la acest capitol, iar momentele de stand-up comedy prezentate de ea i-au cucerit pe telespectatori.

Reprezentații extraordinare de canto, dans, magie, forță, acrobații diverse, beatbox, pictură, arte marțiale, trial bike sau teatru au adus emoție, suspans, mister, pasiune, senzualitate, vibrație și sensibilitate, au încântat telespectatorii și au făcut din sezonul șase Românii au talent unul memorabil!

Cursa pentru căutarea următorului erou național a început. Cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro!

juriul Romanii au talent

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA PRO TV

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA PRO TV

juriul Romanii au talent

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending