AUDIENȚE TV: ROMÂNII AU TALENT, din nou lider! Vezi ce cifre a obținut show-ul? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV: ROMÂNII AU TALENT, din nou lider! Vezi ce cifre a obținut show-ul?

Published

on

”Harry Potter varianta feminină”, după cum a botezat-o Pavel Bartoș pe Rianna Rusu a fost una dintre surprizele serii. Emotivă, tânăra de 14 ani din Pașcani, a reușit o interpretare extraordinară și a primit aplauzele juraților, dar și laudele acestora. ”Ești genul de voce care poate să dea valoare unei piese”, a spus Smiley după ce a ascultat-o și la unison cu ceilalți colegi i-a oferit DA-ul necesar calificării în următoarea etapă.

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!  

 

O altă surpriză a serii a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling care a oferit una dintre cele mai neașteptate prezentări de modă. Alături de o serie de modele, printre care și cântăreața Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăși orice provocări. ”Este prima dată când văd așa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că ”emisiunea îi impulsionează să fie creativi”. Momentul ei i-a inspirat și pe cei de acasă, la ora 20:54, peste 2.7 milioane de români fiind cu ochii pe PRO TV!
O săptămână #unusiunu începe cu emisiunea Românii au talent! În intervalul 20:26 – 22:35, PRO TV a fost lider pe targetul comercial național, înregistrând 11.5 puncte de rating și 27.2% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția ANTENA 1 a  înregistra 9.1 puncte de rating și 21.6% share. Iar pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.2 puncte de rating și 23.9% share.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Estrada Studio, Carla Boboc, Adriana Popescu, Diana Butan, David Neamțu, Andreea Budeanu, Rianna Rusu, Constantin Pucă și Balance Team.

Vineri, de la 20:30, spectacolul continuă pe PRO TV! Alți concurenți curajoși vor urca pe scenă și vor demonstra că munca depusă pentru a-și pregăti momentele le va aduce încurajările membrilor juriului!

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending