Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: A doua ediţie, ROMANII AU TALENT, cifre de opt ori mai mari faţă de locul 2 clasat! Comparaţie cu ediţia de debut, aici!

Avatar

Published

on

AUDIENTE TV: Cea de-a doua ediție a sezonului #7epic Românii au talent le-a adus românilor un spectacol fascinant și le-a transmis emoția și dăruirea tuturor concurenților care au urcat pe scenă pentru a demonstra că talentul lor este unic și merită apreciat de o țară întreagă.

 

A doua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 22.3 puncte de rating și 54.9% share, de aproape opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D care a obţinut 2.9 puncte de rating și 7.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:37, la nivel național, peste 3.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:25, peste 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.2 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.3% RATING, 54.9% SHARE

LOCUL 2 – KANAL D – 2.9% RATING, 7.1% SHARE

 

 

DEBUTUL ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 23% RATING, 53.4% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.9% RATING, 6.8% SHARE

 

După ce sezonul șapte Românii au talent a debutat vinerea trecută cu cele mai mari cifre de audiență înregistrate de o primă ediție de la lansarea show-ului, ieri seară, milioane de români au spus din nou DA talentului autentic!

Momente de dans pline de pasiune, cu gimnastică aerobică, canto, stand-up comedy, jonglerii sau dresură de câini au fost jurizate vineri seară de către Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu. Cei patru jurați au analizat foarte bine fiecare număr prezentat, au apreciat curajul unora dintre concurenți, au râs, au fost copleșiți de emoții, au comentat alegerile neinspirate și au aplaudat de fiecare dată talentul autentic! Smiley și Pavel Bartoș au adus distracția din culise în casele tuturor românilor și i-au susținut în permanență pe toți participanții.

 

 

Diversitate, ropote de aplauze și momente magice

 

Ștefan Orheanu a deschis a doua ediție Românii au talent. La numai 16 ani, concurentul a prezentat un moment incredibil de dans irlandez. Mișcările lui au încântat publicul, jurații, dar și pe Smiley și Pavel, care l-au urmărit cu atenție. ”Mă gândesc și la Măria sa, Ștefan cel Mare, cum câștiga atâtea bătălii când veneau turcii. Cred că în linia întâi vă scotea pe voi, irlandezii din Comănești. În memoria Măriei sale, Ștefan cel Mare, micule irlandez, ești perfect!”, i-a spus Florin Călinescu. Ștefan i-a încântat pe jurați cu talentul lui și a primit 4 DA.

 

Gabriel Nebunu a venit la Românii au talent hotărât să o înveselească pe Mihaela, dar a reușit să-i bucure foarte mult și pe Smiley și Pavel cu prezența lui inedită. Concurentul a interpretat melodia S-audă toată Moldova, a smuls ropote de aplauze, iar publicul s-a ridicat în picioare și i-a strigat numele în repetate rânduri. La finalul momentului, încântat de reprezentația lui Gabriel, Andi a spus: ”Gabriel, eu cred că poți să te consideri un om norocos. Nu-i așa ușor să te naști cu nume de scenă. Mie dacă mi-a plăcut cu adevărat ceva la momentul tău, mi-a plăcut sinceritatea, cum dansezi, cum interpretezi, cum trăiești fiecare clipă.”. Concurentul a obținut la final 4 DA.

 

Tudor Ionescu şi Alyssa Pistol au vrăjit publicul și jurații cu un număr de dans sportiv plin de pasiune. Cei doi concurenți s-au sincronizat perfect și au reușit să transmită foarte multă emoție. Fericită că i-a văzut pe scena Românii au talent, Andra le-a spus: ”Ce-am văzut a fost foarte frumos. Doi dansatori foarte buni, doi copii foarte talentați. DA-ul meu este pentru dansul vostru!”. Tudor și Alyssa au primit 4 DA.

 

Chiar dacă are doar 15 ani, Florin Nae a fascinat jurații cu vocea lui extraordinară când a interpretat melodia Caruso. Un talent incredibil care le-a făcut pielea de găină lui Smiley și Pavel și a ridicat sala în picioare. ”E genul acela de moment când asculți, te emoționezi. Sunt convinsă că s-a simțit peste tot, până-n ultimul rând aici în sală, până-n ultimul suflet de acasă.”, i-a transmis Mihaela la finalul momentului. Florin a părăsit scena fericit, cu 4 DA.

 

Rustam Yuldashev a prezentat un număr special de dresură cu câini. Concurentul a făcut spectacol și i-a încântat pe toți cei prezenți în sală. Elementele acrobatice realizate perfect i-au suprins pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care l-au aplaudat și l-au felicitat. ”Nici nu m-am prins că au fost doi câini. Poate le dați o veste bună din partea noastră, mergeți în etapa următoare cu 4 DA!”, i-a spus Andi.

 

Ciprian Chiriță a urcat pe scenă sigur pe el, a glumit cu jurații și, chiar dacă meseria lui este cea de ajutor bucătar și nu are timp să repete pentru pasiunea lui, a dansat popping și a reușit să-i uimească pe toți cei prezenți în sală. În timpul momentului, publicul l-a aplaudat și a fost alături de el, încurajându-l. ”Eu tot cred că ne păcălești cu bucătăria, că e o păcăleală. Mă gândesc că trebuie să te antrenezi câteva ore pe zi ca să dansezi așa. Ești extraordinar, bravo ție! Ai dansat foarte frumos, mi-a plăcut!”, i-a spus Andra. La final, Ciprian a obținut 4 DA.

 

Luptătorii din ansamblul Kozaciok au adus la Românii au talent un dans ucrainean plin de culoare, energie și entuziasm. Cei 32 de membri ai grupului au făcut scena să vibreze și au încântat publicul cu frumusețea lor. ”Eu nu vreau să minimalizez acest act artistic, dar vreau să vă spun că așa se trezește în fiecare dimineață maestrul Florin Călinescu.”, le-a spus Andi cu zâmbetul pe buze, iar concurenții au fost răsplătiți cu 4 DA.

 

Lavinia Săteanu i-a cucerit pe jurați din momentul în care a intrat pe scenă. Concurenta a cântat la vioară melodia Bolero și o parte din coloana sonoră a serialului Game of Thrones, combinând aceste două stiluri cu hip-hop și folclor. Lavinia a și dansat în același timp, demonstrând că este extrem de talentată. ”E pentru prima dată în viața mea când mi-aș dori să fiu Smiley sau Pavel, microfonist sau cu stadycam. Să nu uit… ai un DA!”, i-a spus Florin Călinescu, fermecat de concurență. Lavinia a obținut 4 DA la final.

 

Tibi Neuronu trăiește din stand-up comedy și a venit la Românii au talent să-i încânte pe jurați cu talentul lui. Glumele pe care le-a spus au produs hohote de râs și au smuls ropote de aplauze. Tibi a prezentat diferența dintre femei și bărbați în momentul căsătoriei și a vorbit despre rate și datorii. Andi, Mihaela, Andra și Florin au fost încântați de moment și i-au dat 4 DA. ”Tibi, nu ai încotro. Acum, atât ne-am distrat și așa fain ai fost, că trebuie să mai vii o dată.”, i-a spus Mihaela.

 

Marius Mihăilă a cântat o melodie hip-hop despre bunicii lui, compusă de el. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar jurații și publicul au avut lacrimi în ochi și l-au aplaudat îndelung. ”Îmi place timbrul tău și să știi că te-am crezut. Și cred că despre asta e genul ăsta muzical. Trebuie să crezi ceea ce spune interpretul. Ai fost de acolo, ai cântat cu atâta patos, te-am crezut și mi-a plăcut momentul tău.”, i-a spus Andra. Marius a obținut 4 DA.

 

O minge și o sticlă. Acestea sunt elementele cu care Ștefan Florescu, finalist în primul sezon Românii au talent, a făcut spectacol vineri pe scenă. Concurentul a decis să revină în competiție și să demonstreze că a evoluat. Așa că i-a provocat pe Andi, Mihaela și Andra să-i dea X încă de la începutul momentului și să-i rămână doar șansa pe care Florin i-o putea da să continue concursul. Jongleriile făcute de el i-au impresionat pe toți, Ștefan a făcut spectacol și i-a cucerit pe jurați. ”M-am uitat puțin în sală la oameni, iar toată lumea era în extaz. Asta înseamnă că știi să faci spectacol! Ai un DA cu mare drag!”, i-a spus Mihaela. Ștefan a primit 4 DA la final.

 

Eduard Antal a cântat vineri seară la orgă melodia Asturias, cu picioarele! Aceasta este modalitatea lui perfectă de a se exprima, așa că a venit la Românii au talent să le arate tuturor talentul său. Întreaga sală a vibrat în momentul în care Eduard a început să cânte, iar juriul s-a bucurat de numărul prezentat. ”Ai reușit să ne aduci aminte și să ne ajuți să înțelegem mai ușor cu toții ce înseamnă de fapt esența muzicii, ce este esența muzicii, vibrația. A fost minunat! Bravo!”, i-a spus Andi. Eduard a obținut 4 DA.

 

Elvis Presley a urcat vineri pe scena talentului! Don Elvis este preot, însă pasiunea lui este muzica. Concurentul a cântat melodia Suspicious minds și a dansat în același timp. A avut atitudine, iar vocea lui a sunat perfect, încântându-i pe jurați. ”Am avut impresia că-l aud pe Elvis, că aud un disc. Pentru mine a fost un șoc să aud o asemenea voce, dar și mișcarea scenică… Ce zace în tine părinte, iartă-mă, ce a fost acolo…”, i-a spus Andra. Don Elvis a primit 4 DA la final.

 

Vladlena Ţugulschi a încheiat cea de-a doua seară plină de talent. Concurenta i-a fermecat pe toți cu frumusețea ei, dar și cu mișcările extraordinare de dans. Vladlena a încins spiritele în sală, a fost plină de grație și pasiune, iar publicul a urmărit atent fiecare element executat. ”Mie nu-mi mai trebuie juriu și nici ție concurs! Poți să aduci ploaia, să crești recoltele, să fie pace-n lume, poți să faci toate astea? Da, bineînțeles, ai un DA!”, a spus Florin, iar concurenta a părăsit scena cu 4 DA.

 

 

Show-ul Românii au talent revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente pline de suspans, distracție, concurenți care vor uimi și cu cel de-al doilea golden buzz al sezonului.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

Analize

Competiția dintre Profu` și VLAD a fost Pe Bune?! în topul preferințelor telespectatorilor

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aida Economu și Cosmin Natanticu au fost învingători aseară în competiția Pe Bune?!. Diferența a fost făcută de… un leu. Deși Monica Bârlădeanu și Costi Diță au răspuns corect la întrebarea finală, cea care poate răsturna jocul, nu au câștigat. Cosmin a pariat strategic si a reușit să-și răsplătească susținătorii cu 1001 lei.

Miercuri seara, ediția Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 6.0 puncte de rating și 24.1% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.5 puncte de rating și 10.2% share.

Aida Economu: „După Triplusec și Profu` am mai găsit o ocazie să fac echipă cu Natanticu, la Pe Bune?!. Ne-am distrat, ca întotdeauna. Ne-a întreținut și ne-a pus pe jar Bobo, care din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni entertaineri de la noi.”

„N-ai cum să nu te distrezi minunat la Pe Bune?!, singura emisiune în care nu te faci de râs când nu știi răspunsurile corecte la întrebări, iar să încerci să le ghicești folosind logica elementară… e o adevărată comedie, spune Monica Bârlădeanu.

Săptămâna viitoare, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu sunt pregătiți pentru o nouă seară plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Alex Velea și Mario Fresh continuă aventura Asia Express- Drumul Comorilor. Cea de-a patra ediţie a show-ului, lider de audienţã

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Alex Velea și Mario Fresh au trecut aseară prin cea mai grea încercare de până acum, la Asia Express – Drumul Comorilor.

În ritmul de ”totul sau nimic” al cursei pentru ultima șansă, cei doi prieteni s-au clasat pe ultimul loc, motiv pentru care soarta lor în acest show a stat doar în culoarea ancorei din cutia securizată: ”Să nu se gândească nimeni de acasă că nu am făcut tot din ceea ce puteam face, sau că nu suntem motivați, sau implicați. Ne-am dorit mereu să ajungem primii și să o facem într-un mod frumos”, a spus Alex Velea. Din fericire, ancora a fost verde, iar echipa va continua și în etapa următoare din Filipine: ”Destinul ne-a oferit o a doua șansă, sper să o fructificăm!”.

Cea de-a patra ediție premieră Asia Express – Drumul Comorilor s-a clasat din nou ca lider de piață. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor peste 1.8 milioane de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 20:20. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 19:59 – 23:49, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Antena 1 a condus cu o medie de 8.8 puncte de rating și 26.4% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7.9 puncte de rating și 23.8 procente din cota de piață.

Prima etapă din Filipine a culminat marți seară cu punctul critic al acestei competiții, cursa pentru ultima șansă. Cele două cupluri de vedete ce au obținut imunitatea, Alex Abagiu și Radu şi Speak și Ștefania, și-au asigurat locul în joc, însă restul au așteptat cu mari emoții verdictul clasamentului, anunțat de Gina Pistol.

În ordinea sosirii la ultimul punct de control, cele două echipe ce s-au calificat automat în cursa pentru ultima șansă au fost Lia Bugnar și Maria Buză, alături de Alex Velea și Mario Fresh. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au obținut cele mai multe voturi din partea colegilor, motiv pentru care au intrat și ele în cursa ultimatum.

Patru misiuni și un trafic infernal într-o întrecere acerbă au pus la grea încercare voința, ambiția și atenția vedetelor: ”Sunt probe grele și atenția voastră s-ar putea să fie mai importantă decât puterea voastră fizică. Dacă le înțelegeți și le veți executa corect, veți avea un avantaj în cursă!, i-a sfătuit Gina Pistol la începutul zilei.

Având în vedere că toate indiciile către locațiile din cursă au stat ascunse pe fundul unor borcane cu murături locale, pe tot parcursul zilei concurenții au fost nevoiți să le mănânce pentru a obține informații importante: ”Acest laitmotiv al murăturii, ne-a terminat atât fizic, cât și psihic!”, a spus Lia Bugnar epuizată. Un examen în trei etape de apucături marinărești, o misiune fizică de îndemânare și rezolvarea unui mic puzzle din litere, un dans tradițional și o lecție de rapiditate ce a avut de-a face tot cu borcanele de murături, dar și abilitatea lor de a convinge localnicii să le mănânce, toate acestea au făcut parte din testul serii de marți. ”Am alergat încontinuu preț de câteva ore, am trecut prin toate, ne-am udat până la șosete. Cursa pentru ultima șansă este total altceva. Foarte diferită față de misiunile de zi cu zi. Și noi am crezut că alea sunt grele!, au fost de părere Alina și Carmen.

Ajunși pe ultimul loc, Alex Velea și Mario Fresh au fost salvați de ancora verde, motiv pentru care competiția va continua cu toate cele 9 echipe în joc. Duminică, luni și marți, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 pot urmări prin ce provocări vor trece aceștia în cea de-a doua etapă din Filipine, doar la Asia Express- Drumul Comorilor.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 18 februarie 2020

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Asia Express- Drumul Comorilor, lider detașat de piață! Diseară, echipele se luptă în cursa pentru ultima șansă

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni seară, cursa de pe Drumul Comorilor a pus în joc o miză importantă, cea de-a doua imunitate a primei etape din Filipine.

Cea mai nebună cursă de la capătul pământului a împins spiritul echipelor într-o întrecere acerbă, însă un singur cuplu de vedete a reușit ca, la finalul zilei, să se bucure de cel mai mare avantaj: cazare, transport și mâncare, toate asigurate. Speak și Ștefania sunt cei care s-au clasat aseară pe primul loc, prin urmare, se pot bucura de garanția trecerii în următoarea etapă: ”Doamne, nu îmi vine să cred că am câștigat imunitatea fix de ziua mea! O să îmi aduc aminte vârsta de 33 de ani toată viața!, a spus Speak emoționat.

Tot aseară, proba pentru amuletă a provocat trei echipe într-un joc al dexterității. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Florin și Dan Ristei și Speak cu Ștefania s-au întrecut pentru 1000 de Euro și un avantaj în cursă. Concurenții au fost nevoiți să adune cât mai multe nuci de cocos din apă, iar verdictul final le-a surâs lui Sorin Bontea și Răzvan Fodor, ce au câștigat prima lor amuletă din competiție: ”De câteva zile muncim pentru asta!”.

Cea de-a treia ediție premieră Asia Express – Drumul Comorilor s-a clasat din nou ca lider de piață pe toate categoriile de public. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 2.200.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 21:45. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:53, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public. Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 9,2 puncte de rating și 28.6% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 6.9 puncte de rating și 21,4 procente din cota de piață. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus detaşat topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 8 puncte şi 19.9% cota de piaţã, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 5.9 puncte de rating şi 14,7 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească a treia ediție premierã Asia Express- Drumul Comorilor, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 8.3 puncte de rating și 19.9 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 5.9 puncte de rating și 14.2% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time, situat între 19.00-23.00, pe toate categoriile de public. Clasamentul s-a păstrat și la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a fost prima alegere a telespectatorilor pe toate categoriile de public.

În urma ediției de luni, Speak și Ștefania s-au clasat pe primul loc și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei. La fel ca  Alex Abagiu și Radu vor beneficia de imunitate, cazare, transport, mâncare și certitudinea că pentru ei Asia Express continuă, căci nu pot fi nominalizați în cursa pentru ultima șansă. Celălalte șapte echipe sunt în pericol, iar diseară, de la 20:00, pe Antena 1, telespectatorii vor afla care sunt vedetele ce riscă eliminarea.

Conform regulamentului, ultimele două echipe care au ajuns luni seară la punctul de control se vor califica automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia, nominalizată de toți cei aflați în joc, se va alătura în această cursă ultimatum: ”Azi este primul punct critic din Drumul Comorilor. Este ziua în care una din echipe poate să plece spre România. Și nu ne dorim să fim noi!”, spune Florin Ristei. Încep să apară strategiile și rivalitățile, iar a patra zi din Filipine se va revărsa cu multă emoție și tensiune: ”Pur și simplu îți vine să plângi. Aici sunt niște emoții total diferite față de tot ce ai trăit până acum!”, este de părere Adda.

Trei cupluri de vedete se vor aventura în această seară într-o cursă a tensiunii și a adrenalinei maxime, iar clasamentul final al ultimului punct de control va stabili care dintre cele trei echipe ar putea părăsi competiția. Culoarea ancorei din cutia securizată va decide soarta unui cuplu de vedete astfel: roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

Care sunt cele trei echipe care vor participa diseară în cursa pentru ultima șansă, prin ce provocări vor trece aceștia și ce culoare va avea ancora la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality show Asia Express- Drumul Comorilor.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 17 februarie 2020

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0