Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: ROMANII AU TALENT, un nou record de audienţă în privinţa cotei de piaţă. Locul 2, cifre de opt ori mai mici! (galerie foto)

Avatar

Published

on

Vineri, în cea de-a treia ediție Românii au talent, zeci de concurenți hotărâți au urcat pe scenă și au făcut tot posibilul să impresioneze jurații cu talentul lor și să meargă mai departe în competiție. Momente fascinante de acrobație, dans, canto, pictură, jonglerie, culturism sau contorsionism au fost prezentate în forme diverse!

 

În premieră la Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș și-au ales preferatul din acest sezon încă din etapa preselecțiilor, pe care l-au trimis direct în semifinală. Concurentul care a primit golden buzz-ul de la cei doi prezentatori a cântat melodia Copacul și i-a cucerit iremediabil și pe jurați, care s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat minute în șir.

Distracția a fost garantată întreaga seară, iar telespectatorii au urmărit un spectacol memorabil, plin de emoție, aventură, povești impresionante, frumusețe, senzualitate, pasiune, energie și umor!

 

A treia ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 22.2 puncte de rating și 55.7% share, de aproape opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut numai 2.9 puncte de rating și 7.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 23:31, la nivel național, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 4.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.3 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.2% RATING, 55.7% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.9% RATING, 7.3% SHARE

 

EP.2 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.3% RATING, 54.9% SHARE

LOCUL 2 – KANAL D – 2.9% RATING, 7.1% SHARE

 

Talent la superlativ și momente impresionante

 

Victor Barbu a fost primul concurent din cea de-a treia ediție care a reușit să impresioneze juriul. Concurentul a cântat extraordinar la chitară și voce melodia Sway și a primit foarte multe laude și aplauze. ”Sunt un mare susținător al artiștilor stradali. Apreciez în mod deosebit faptul că ai cântat extrem de corect. Ești foarte rafinat în acorduri și-mi place foarte mult că ții la principiul tău de viață. E bine să știi întotdeauna unde ți-ai propus să ajungi și să te duci pe drumul tău.”, i-a spus Andi la finalul momentului. Victor a obținut din partea juriului 4 DA.

 

Ansamblul de muzicuțe Ritmic de Breaza a venit la Românii au talent să cucerească publicul și a reușit. Cei trei membri ai grupului au cântat fabulos, iar Smiley și Pavel i-au aplaudat în culise pe toată durata momentului. Încântat de reprezentație, Florin le-a spus: ”Atunci când trei oameni, fără corpuri de balerine, fără să facă prea multe artificii, ridică totuși niște oameni în picioare, aici sunt premisele entertainment-ului și ale spectacolului. Cred că veți deveni celebri.”. Concurenții au fost răsplătiți cu 4 DA.

 

Cei doi băieți care formează grupul Duo Vladimir au adus pe scena talentului un număr de balance cu cuțite extrem de riscant, dar care a transmis foarte multă putere și emoție în același timp. Concurenții i-au fermecat pe jurați, iar Mihaela a spus: ”Ați fost uimitori! Reprezentația voastră a fost senzațională! Trebuie să mai veniți o dată, abia aștept să vă văd!”. Cei doi Vladimir au primit 4 DA la final.

 

Daria Văcăroiu i-a făcut pe toți să viseze atunci când a început să cânte la harpă și voce melodia Thousand years. Micuța concurentă a reușit să creeze un moment emoționant, plin de sensibilitate și să-i facă pielea de găină lui Florin Călinescu. Vrăjită de talentul Dariei, Andra i-a spus: ”A fost superb! Când vezi un copil atât de frumos, frumos îmbrăcat, are o voce atât de caldă și de curată și mai cântă și la harpă… Aș cumpăra bilet la concertul tău.”. Concurenta a obținut 4 DA.

 

Chira Lepădatu are 50 de ani și și-a schimbat complet viața în urmă cu cinci ani, atunci când a început să facă sport. Vineri seară a venit la Românii au talent și a făcut o demonstrație de culturism, reușind să-i impresioneze pe jurați cu condiția sa fizică și să obțină ropote de aplauze din partea publicului. ”Mie-mi e rușine să mă mai văd altfel decât de la bărbie-n sus. Am luat puțin de la Andra, piele de găină… s-a dus pielea de pe mine, primul pas l-am făcut. Cu 4 DA ne vedem în etapa următoare!”, i-a spus Florin.

 

Doi concurenți extrem de frumoși și plini de pasiune, Csongor Kicsi și Antonella Terrazas, au fermecat publicul vineri cu un tango argentinian spectaculos. Încântați de moment, jurații i-au aplaudat și i-au felicitat pentru alegerea făcută. ”E tango, e dansul meu preferat din tot ce se întâmplă pe lumea asta în doi. A fost cel mai frumos tango pe care l-am văzut pe scena aceasta, la Românii au talent. De la noi aveți 4 DA!”, le-a spus Mihaela.

 

Cei 25 de membri ai ansamblului Poarta Olteniei au făcut scena să vibreze când au dansat călușarii. Concurenții au fost plini de energie și culoare și au adus foarte multă voie bună. Jurații s-au bucurat de momentul prezentat și i-au răsplătit cu aplauze. ”Ce street dance, ce breakdance, ăsta e dans adevărat, aici se vede calitatea dansatorului! Bravo!”, le-a spus Mihaela. Concurenții au primit din partea juriului 4 DA.

 

Gheorghe Văleanu a trecut de la dresură de maimuțe la dresură de… bastoane și a adus la Românii au talent un moment de jonglerie plin de bucurie și frumusețe. Gheorghe i-a încântat pe jurați cu talentul lui, dar și cu povestea de viață. ”Sunteți cea mai bună ilustrație a faptului că talentul nu are vârstă. A fost, fără discuție, un moment foarte bun, aveți talent și abia aștept să vă revăd în emisiunea noastră.”, i-a transmis Andi, iar concurentul a primit 4 DA.

 

Muzica fado a fost adusă în sezonul #7epic Românii au talent de către Vitoria Leuca. Frumoasa concurentă a interpretat melodia Meu amor, iar vocea ei a sunat perfect și a transmis foarte multă emoție. ”Îmi place tare mult cum ai intrat în melodie, timbrul tău e foarte cald, mi-a plăcut tare mult. Draga mea, te așteptăm în etapa următoare cu 4 DA și sute de aplauze!”, i-a spus Andra.

 

Grupul Free Dance a prezentat un dans burlesque care le-a tăiat răsuflarea tuturor celor din sală. Șase fete frumoase au adus un moment plin de senzualitate și mișări incredibile, jurații au fost pe loc fascinați de talentul lor, iar Florin Călinescu și-a pus ochelari de vedere pentru a nu pierde niciun detaliu din dansul perfect. ”Ne-ați provocat mari, mari probleme. Zburdați în toate părțile, una bubuia acum, una dincolo. Pentru mine a fost imposibil să leg toate aceste momente. Am foarte multe întrebări, vreau neapărat să veniți să îmi mai explicați o dată.”, le-a spus Andi. Concurentele au obținut 4 DA.

 

Trupa New Proscenium a cântat vineri seară rock simfonic. Cei cinci membri au interpretat în forță Phantom of the Opera și au primit ropote de aplauze. Reprezentația i-a încântat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care i-au felicitat pe concurenți. ”Așteptăm să ascultăm rock și operă și în etapa umătoare, mulțumim!”, le-a spus Mihaela cu zâmbetul pe buze, iar trupa New Proscenium a primit 4 DA.

 

Florian Geanovu a urcat emoționat pe scenă, însă nu a durat foarte mult timp până s-a dezlănțuit. Concurentul a prezentat un număr de contorsionism combinat cu dans și i-a ținut în suspans pe jurați prin elementele executate. ”Ești foarte bun la ceea ce faci. Nu e ceva foarte comod de urmărit. O să am coșmaruri la noapte. Sigur te poți spăla pe spate, ceea ce mie nu-mi mai iese.”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze, iar Florian a obținut 4 DA.

 

Membrii grupului Tupeu crew au făcut show pe scenă! Cei șase băieți au dansat breakdance și au executat elemente extrem de dificile, reușind să impresioneze jurații, care au zâmbit și s-au bucurat de moment. ”Am avut așa o bucurie să vă urmăresc. Îmi plac de mor combinațiile astea neașteptate, pe mine m-ați topit. Sunteți cool toți, sunteți relaxați, sunteți faini de tot. Bravo!”, le-a spus Mihaela, iar concurenții au plecat cu 4 DA.

 

Seara celei de-a treia ediții Românii au talent s-a încheiat în forță, cu un moment extraordinar si un golden buzz! Chiar dacă este din China, Fang Shuang a cântat melodia Copacul perfect, iar timbrul lui vocal incredibil și interpretarea i-au făcut pe toți cei prezenți în sală să se ridice și să-l aplaude. Andi și Mihaela erau pregătiți să apese butonul auriu, însă Smiley și Pavel au avut o strategie mult mai bună, au fost mai rapizi, i-au surprins chiar și pe cei patru jurați și l-au trimis pe Fang direct în semifinală, apăsând, în premieră, golden buzz-ul în sezonul #7epic Românii au talent,. ”A trecut direct în semifinală, e golden buzz-ul nostru! Era normal ca golden buzz-ul nostru să fie… un chinez cu un cap mai mare decât Pavel. Noi am simțit că acesta este talentul care ne caracterizează, care ne reprezintă pe noi în semifinală anul ăsta.”, au spus extrem de fericiți cei doi prezentatori!

 

Românii au urmărit un show plin de elemente care au încântat și au avut parte de distracție la cote maxime. Vinerea viitoare, de la 20:30, ne vom bucura de o nouă seară plină de talent și de momente memorabile, în cea de-a patra ediție Românii au talent!.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

Analize

Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Editia de duminica a emisiunii de reportaje “Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii “Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

            Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

            Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

            ​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii “Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,08,2187
 Romania TV1,87,5172
 Antena 31,45,9134
ASTA-I ROMANIAPro TV1,45,8132
14:30-16:00Antena 11,35,3122
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,412,4593
 Romania TV2,07,3349
 National TV1,55,7272
ASTA-I ROMANIAAntena 11,45,1245
14:30-16:00Pro TV1,34,8231
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D a dat din nou lovitura, statia a fost lider de audienta

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Stirile Kanal D de la ora 12:00 de ieri, 25 iunie, a fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform  datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a pozitionat pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

            Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu au fost urmarite ieri, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 398.000 de fani. Minutul de maxima audienta, atins la 12:57, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de romani (509.000).

            ​Joi, in intervalul orar  12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 2,3% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul National, 1,9% rating si 14,0% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,6% rating si 17,4% cota de piata, pe targetul Comercial.

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D, lider absolut de audienta cu „Teo Show”!

Avatar

Published

on

        „Teo Show”,  emisiunea prezentata Teo Trandafir si Bursucu, la Kanal D,  se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor, fiind urmarita de sute de mii de romani la fiecare difuzare.

        Luni, 22 iunie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

        Aproape o jumatate de milion de fani (456.000) au urmarit editia de ieri a show-ului, in medie, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur (15:00) a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 677.000 de telespectatori din intreaga tara.

        ​Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de piata, inregistrand 2,6% rating si 13,1% cota de piata, pe targetul National, 2,4% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7% rating si 15,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0