Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Un nou record pentru ROMANII AU TALENT, fiecare ediție a fost urmărită de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul comercial!

Avatar

Published

on

Sezonul #7epic Românii au talent a ajuns la jumătatea audițiilor, iar eroii continuă să cucerească România!

 

În cea de-a șasea ediție a celui mai tare show de divertisment, am urmărit momente extraordinare de dans, canto, beatbox, silent comedy, pictură sau trapez, am cunoscut eroi fantastici și am văzut talent de poveste, am trăit incredibilul și pielea de găină, iar show-ul a fost înălțător, emoționant și plin de culoare!

 

Concurenții au încântat publicul și juriul cu numerele prezentate pe scenă, dar și cu poveștile lor pline de emoție sau umor, iar Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au vorbit doar limba talentului și au jurizat fiecare număr cu corectitudine și apreciere. Ca de fiecare dată, gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, au făcut spectacol în culise, au ajutat concurenții să scape de emoții, au dansat și s-au bucurat de fiecare moment.

 

De la începutul sezonului #7epic, fiecare ediție Românii au talent a fost urmărită de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul publicului comercial.

 

A șasea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.2 puncte de rating și 54.9% share, de peste șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut numai 3.3 puncte de rating și 8.9% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:08, la nivel național, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:21, peste 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.6 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 20.2% RATING, 54.9% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.3% RATING, 8.9% SHARE

 

EP.5 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 20.8% RATING, 54.3% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.6% RATING, 6.9% SHARE

 

Concurenții au adus emoția și bucuria pe scena Românii au talent

 

Cea de-a șasea ediție Românii au talent a fost deschisă de Corul Unison Stars, care a adus o explozie de energie și fericire pe scenă. Profesori, doctori sau cu alte meserii în viața de zi cu zi, toți membrii corului sunt artiști atunci când se află în fața unui public numeros și reușesc să impresioneze și să primească ropote de aplauze. ”Asta trebuie să facă un cor pe scena de la Românii au talent ca să smulgă instantaneu de la mine un DA”, a declarat Andi. Concurenții au încântat juriul și au primit 4 DA.

 

Genil Hasin și Nicolas Chiriac au adus pe scenă un număr de street dance plin de vibrație. Cei doi concurenți s-au sincronizat, au fost plini de voie bună și au umplut sala cu bucurie și energie. La final, au primit laude din partea juraților, iar Mihaela le-a spus: ”De mult n-am mai avut așa o plăcere să văd un cuplu de dansatori cumva atipic, o diferență mare de vârstă între voi, dar o sincronizare impecabilă, coregrafie faină, dinamică, veselă.”, iar Genil și Nicolas au primit 4 DA.

 

Șerban Borda a jucat teatru fără cuvinte. Tot fără cuvinte au rămas și membrii juriului după ce au văzut momentul inedit, în care concurentul a strecurat și un număr de magie. Originalitatea sa a fost apreciată, iar Andi i-a spus: ”Eu am decriptat metafora și mi s-a părut chiar foarte drăguță. Momentul mi s-a părut neașteptat și asta vrem să vedem aici, la Românii au talent, lucruri neașteptate, nemaivăzute. E prima oară când vedem așa ceva.”. Șerban a obținut 4 DA.

 

Luca Porta a adus vineri seară pe scenă mișcările de dans ale lui Michael Jackson. Concurentul, fan al regelui pop, nu și-a catalogat dansul ca fiind o imitație, ci mai degrabă un omagiu adus marelui artist. Concurentul a realizat un număr electrizant, iar jurații i-au apreciat talentul. ”Îmi place de el, e drăguț, a avut o apariție bună, o energie bună. Așa că ai făcut o treabă foarte bună!”, a spus Andra, iar Luca a primit 4 DA.

 

Valentin Iancu și Tatiana Raza au prezentat vineri un moment spectaculos. Cei doi au dansat, iar Valentin a făcut o demonstrație de forță la trapez, reușind să țină juriul cu sufletul la gură. Elementele riscante executate de el au adus foarte mult suspans și tensiune, iar emoția s-a îmbinat perfect cu energia. ”Îmi place și dentistul tău, Valentin! Ai un stomatolog foarte bun. Noi ce vedem acum e ok, dar mai pățești și una-alta din când în când… Ai un dentist foarte bun, să-mi dai și mie adresa lui.”, a spus Florin Călinescu cu zâmbetul pe buze. Valentin și Tatiana au primit 4 DA.

 

Violeta Irasciuc a cântat la vioară Vara de Vivaldi și a demonstrat că iubește muzica și că face acest lucru cu foarte multă pasiune. Dacă până acum i-a încântat doar pe brașoveni cu talentul său, cântând pe străzile orașului de sub Tâmpa, Violeta a cucerit vineri o țară întreagă pe scena Românii au talent. „După părerea mea, în stradă este atât de mult adevăr, cum rar găsești pe alte scene. E, poate, cel mai sever public, pentru că nu trebuie să plătească niciun bilet. El dacă nu te place cu adevărat, nici măcar nu se oprește. Întotdeauna am descoperit în artiștii stradali oameni foarte talentați.”, i-a spus Andi. Conurenta a obținut 4 DA la final.

 

Iuri Rîbac a adus un dans freestyle plin de pasiune. Cu mișcări precise, pline de energie și senzualitate, Iuri a cucerit iremediabil publicul și jurații și i-a făcut să vibreze, iar Andra i-a cântat pentru a continua să danseze și să demonstreze că poate improviza pe orice stil. ”Bănuiesc că în general poți dansa pe orice cu genul ăsta de motricitate și de mobilitate.”, i-a spus Mihaela. Concurentul a impresionat și a primit 4 DA.

 

Ion Nedelcu a demonstrat vineri că talentul nu are vârstă. Este scenograf și designer, iar la Românii au talent a prezentat un număr de pictură cu vin, pentru a împărtăși din experiența sa oamenilor care simt la fel ca el. Ion a surprins cu momentul inedit adus pe scenă și a primit aplauze din partea publicului. Jurații au apreciat talentul concurentului și i-au apreciat și creativitatea. ”Premiem premiera! Atunci o să zic un DA!”, a spus Florin, iar Ion a primit la final 4 DA.

 

Chiar dacă are o deficiență de auz, George Aghinea a adus vineri emoția pe scenă. Cu o voință extraordinară, concurentul a demonstrat că a fost înzestrat cu o voce fabuloasă și a interpretat plin de bucurie melodia At least. Timbrul lui vocal a sensibilizat juriul, care a fost uimit de talentul lui colosal și s-a ridicat pentru a-l aplauda. ”M-ai răcorit cum ai cântat. S-a făcut frig în sală și a apărut emoția aia de care tot zic eu că trebuie să apară și anume pielea de găină. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. George a primit 4 DA.

 

Kiss Gyula a revenit la Românii au talent mult mai pregătit, însă a cântat tot în limba maghiară, dar de data aceasta melodia Clint Eastwood. Timbrul său vocal a sunat foarte bine în ritm de hip-hop, iar jurații l-au aplaudat și l-au felicitat pentru numărul prezentat. ”Metrica, frazarea, astea mi-au plăcut. A sunat foarte bine. Al treilea DA vine de la mine”, a spus Andra. Kiss a primit la final 4 DA.

 

Micuța Antonia Stoian a ridicat sala în picioare încă de la primele acorduri. Concurenta a uimit publicul și jurații cu talentul său de a cânta la diverse instrumente precum fluier sau nai, dar și la instrumente neconvenționale, cum ar fi o seringă, o coajă de nucă sau o sticluță. Spectacolul a fost completat de vocea fenomenală a concurentei. ”N-am nicio îndoială că vei face cu orice preț spectacol, pentru că asta îți place să faci.”, a spus Mihaela, iar Florin a completat: ”Ne vedem cu patruzeci de mii de DA în etapa următoare!”.

 

Toader Grad a intrat hotărât pe scenă și a cântat o piesă hip-hop compoziție proprie. Versurile melodiei i-au pus pe gânduri pe toți cei prezenți în sală, iar vocea sa a impresionat juriul, care a decis să-i acorde 4 DA. ”E un punct în plus dacă ți-ai scris textul. E coerent, are și îndrăzneală, ai și căpșorul lui Eminem când era de vârsta ta.”, i-a spus Florin.

 

În ciuda problemelor de sănătate, Florin Drăgoi a făcut spectacol pe scenă cu un număr puternic de beatbox. Bass-ul lui Florin i-a uimit pe Smiley și Pavel, iar Andi, Mihaela, Andra și Florin i-au aplaudat îndelung talentul și curajul. ”Mi-ai făcut o surpriză foarte frumoasă! A fost pentru prima oară când am auzit Andra pe beatbox. A sunat bine, într-adevăr cu mai mult bass. Îmi place tare mult zâmbetul tău! Îmi dai emoție și energie. A sunat tare bine, așa că răspunsul meu este DA.”, i-a spus Andra, iar concurentul a părăsit scena cu 4 DA.

 

Nicolai Chilimicenco iubește natura, iar acest lucru l-a demonstrat și vineri. De când era mic imita sunetele anumitor păsări și animale, iar în ediția șase Românii au talent a adus umplut scena cu veselie și i-a făcut pe toți să se gândească la copilărie și la vacanță. ”Da, sunt edificat, DA!”, a spus Andi, încântat de momentul prezentat de Nicolai. Concurentul a primit la final 4 DA.

 

Eduard Cristian Cătănoiu a adus vineri un număr de dans contemporan plin de emoție, trăiri intense și foarte multă expresivitate. Eduard a transmis prin dans o poveste de viață și a ajuns rapid la inimile juraților, care au apreciat momentul prezentat de el. ”N-aș blama disperarea unei generații, care ar putea să fie chiar reală. Eu chiar cred că generația din care el face parte are o disperare în interior și simte nevoia să o exteriorizeze, uneori chiar prin intermediul dansului contemporan. Dansul înseamnă emoție.”, a spus Andi, iar concurentul a obținut 4 DA.

 

Este giuvaier, dar iubește muzica! Maxim Prepeliță i-a șocat pe toți când a început să cânte Caruso. Nimeni nu se aștepta la vocea sa uriașă și la interpretarea impecabilă. Concurentul a transmis foarte multă emoție, iar Andra a mers la final pe scenă pentru a-l îmbrățișa și a-l felicita pentru talentul său extraordinar. ”Ne-ai emoționat pe toți, ne-ai surprins pe toți și mă bucur că mi-ai oferit această emoție.”, i-a spus Mihaela. Maxim a fascinat juriul și a primit 4 DA și felicitări.

 

S-a încheiat încă o ediție fenomenală Românii au talent, în care talentul și originalitatea au produs o explozie de bucurie. Vinerea viitoare, de la 20:30, vom rămâne muți de uimire în fața unor momente unice și ne vom bucura de un spectacol senzațional, plin de forță, pasiune, energie, efervescență și emoție.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: Kanal D, lider in intreaga tara, cu emisiunile din timpul zilei

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D s-a aflat, ieri, in preferintele telespectatorilor din intreaga tara, plasandu-se pe primul loc in topul audientelor, in intervalul 11:00 – 17:00, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Astfel, pe targetul National, Kanal D si-a tinut fanii aproape cu prima parte a reality-show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea (2,8% Rating si 16,1% cota de piata), Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu  (2,6% Rating si  14,9% Share), „In cautarea Adevarului”, emisiunea gazduita de Ernest (4,7% Rating si 23,6% Share), si „Teo Show”, cu Teo Trandafir si Bursucu (3,3% Rating si 14,8% Share).

Si la nivelul publicului Comercial (18-49), Kanal D si-a pastrat pozitia de lider, in intervalul 11:00-15:00, cu „Puterea Dragostei” (2,1% share si 16,8% Share), Stirile Kanal D (1,7% Rating si 15,0% Share) si emisiunea „In cautarea Adevarului” (1,9% Rating, 16,3% Share).

 

„In cautarea Adevarului” – primul loc pe toate cele trei targeturi monitorizate

„In cautarea Adevarului” a fost, ieri,  lider incontestabil de audienta pe toate cele trei targeturi, inregistrand si pe All Urban cifre ce au plasat Kanal D pe prima pozitie in topul televiziunilor (2,8% Rating si 15,6% Share).  In minutul de aur, inregistrat la 14:53, peste un milion de telespectatori (1.059.000) urmareau „In cautarea adevarului” cu sufletul la gura. O medie de 825.000 de fani ai show-ului prezentat de Ernest au urmarit Kanal D in fiecare minut al difuzarii emisiunii, in intervalul 13:00 – 15:00.

 

Puterea Dragostei

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar (11:00 – 12:00)

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,816,1498
11:00- 12:00 Pro TV2,313,0401
 Antena 11,910,5326

 

Stirile Kanal D pranz

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar: 12:00-13:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,614,9462
12:00-13:00 Pro TV2,011,5357
 Antena 11,911,0342

 

 

In cautarea adevarului

Taget National

Data: 25.02.2020

Interval orar 13:00- 15:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D4,723,6825
13:00-15:00 Pro TV2,713,8481
 Romania TV1,68,1284

 

 

Teo Show

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar 15:00-17:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
15:00-17:00 Kanal D3,314,8584
 Pro TV2,913,0512
 Romania TV2,19,5374

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: „Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, lider de piata, la orase. Cifre spectaculoase, la nivel National si Comercial

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D a fost lider de piata, la nivel All Urban, cu editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aproape un milion (934.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit batalia stilistica intre aspirantele la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania.

Reality-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” a plasat Kanal D pe podiumul audientelor si in ceea ce priveste monitorizarea pe targetul National si Comercial. Postul TV s-a plasat pe locul doi, in clasamentul televiziunilor din Romania, cu o medie de aproape jumatate de milion (496.000) de telespectatori in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii.

Sambata, 22 februarie, in intervalul 23:00 – 1:30, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul All Urban, 3,2% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul Comercial, si 2,8% rating si 13,5% cota de piata, pe targetul National.

Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici este difuzat la Kanal D, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00.

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,114,2295
 Pro TV3,114,2295
 Antena 11,98,9184
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,98,7180
23:00-25:30TVR 21,14,9101
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

18-49 UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV4,122,3173
 Kanal D3,217,2134
 Antena 11,910,380
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV0,63,124
23:00-25:30Paramount0,63,124
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV3,014,2522
 Kanal D2,813,5496
 Antena 12,411,2413
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,77,9293
23:00-25:30Antena 31,25,9218
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

Comentarii

Continue Reading

Analize

Premiera iUmor s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Primul episod din sezonul cu numărul opt iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59-22:50, la Antena 1, a fost lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, premiera iUmor, difuzatã asearã în intervalul 19:59-22:50, s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 5.3  puncte de rating şi 16.6% cotă de piaţă.

Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, premiera show-ului jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a înregistrat o audiență medie de 6.9  puncte de rating și 16% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã şi de Kanal D cu 5.2 puncte de rating şi 12.1% cotã de piaţã. În minutul de aur, 20:37, aproape 1.800.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu iUmor, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 7.2 procente şi 15.5% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã tot Kanal D cu 6.7 puncte de rating şi 14.4% cotă de piaţã.

Printre surprizele pe care noul sezon le-a pregătit nu doar telespectatorilor, ci si juraţilor emisiunii, se numără şi invitatul special al primei ediţii, actorul și stand-upper-ul Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele. Bogdan nu face de foarte mult timp stand-up, dar a reușit aseară să îi ridice în picioare pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, care nu s-au oprit din laudele la adresa acestuia. “E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, au fost cuvintele lui Mihai Bendeac după momentul foarte bun al lui Bogdan Mălăele pe scena iUmor.

Ștefania Costache a fost la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când a făcut stand-up și a reușit să le atragă atenție juraților încă de la apariția sa pe scenă. Mihai Bendeac o cunoștea de dinainte, dar chiar și Delia s-a bucurat la numărul său și o vede cu șanse mari în marea finală: “Ai fost fantastică! Felicitări din suflet și ai toate calitățile necesare pentru a fi aici pe scenă în finala iUmor!”.

Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, a rămas și fără toată recuzita pentru numerele sale de magie. A fost prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă a fost un număr de magie digitală. “Sunt impresionat, acestea sunt singurele mele cuvinte acum”, a spus Mihai Bendeac complet uimit de ceea ce a reușit TK Jiang pe scenă.

Alin Bourașu a venit cu o serie de ghicitori pentru jurații iUmor, lucru care nu a fost apreciat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, astfel că a plecat de pe scenă fără niciun Like. “Când glumele devin ghicitori, noi ne pierdem sensul”, a spus Cheloo.

Anghel Constantin, luptător MMA, jiu jitsu, grappling, decorează și torturi și a venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt. A obținut 3 Like-uri, dar l-a și impresionat de Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Violeta Niculae a uimiti jurații cu aptitudinea pe care o are la vârsta de 60 de ani! “Pentru unele persoane sunt cam ciudățică”, a spus concurenta despre cum este privită din exterior. Cheloo a susținut-o pe concurentă: “Mi se pare un act de curaj, trebuie să lăsăm la o parte ideile preconcepute, prejudecățile, ipocrizia dăunătoare artei”.

Vlad Șchiopu, în vârstă de doar 16 ani, a făcut deliciul publicului atunci când a început să danseze pe scena de la iUmor. I-a uimit pe Delia și Mihai Bendeac prin dezinvoltura și mișcările sale unice de dans. Deliei i-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl mai vadă dansând pe încă o melodie: “Nici măcar un coregraf care și-a dat licența pe dans contemporan nu s-a gândit vreodată la mișcările astea. Vlad a fost senzațional, este o minune!”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 22 februarie 2020

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0