Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Un nou record pentru ROMANII AU TALENT, fiecare ediție a fost urmărită de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul comercial!

Published

on

 

Sezonul #7epic Românii au talent a ajuns la jumătatea audițiilor, iar eroii continuă să cucerească România!

 

În cea de-a șasea ediție a celui mai tare show de divertisment, am urmărit momente extraordinare de dans, canto, beatbox, silent comedy, pictură sau trapez, am cunoscut eroi fantastici și am văzut talent de poveste, am trăit incredibilul și pielea de găină, iar show-ul a fost înălțător, emoționant și plin de culoare!

 

Concurenții au încântat publicul și juriul cu numerele prezentate pe scenă, dar și cu poveștile lor pline de emoție sau umor, iar Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au vorbit doar limba talentului și au jurizat fiecare număr cu corectitudine și apreciere. Ca de fiecare dată, gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, au făcut spectacol în culise, au ajutat concurenții să scape de emoții, au dansat și s-au bucurat de fiecare moment.

 

De la începutul sezonului #7epic, fiecare ediție Românii au talent a fost urmărită de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul publicului comercial.

 

A șasea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.2 puncte de rating și 54.9% share, de peste șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut numai 3.3 puncte de rating și 8.9% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:08, la nivel național, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:21, peste 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.6 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 20.2% RATING, 54.9% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.3% RATING, 8.9% SHARE

 

EP.5 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 20.8% RATING, 54.3% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.6% RATING, 6.9% SHARE

 

Concurenții au adus emoția și bucuria pe scena Românii au talent

 

Cea de-a șasea ediție Românii au talent a fost deschisă de Corul Unison Stars, care a adus o explozie de energie și fericire pe scenă. Profesori, doctori sau cu alte meserii în viața de zi cu zi, toți membrii corului sunt artiști atunci când se află în fața unui public numeros și reușesc să impresioneze și să primească ropote de aplauze. ”Asta trebuie să facă un cor pe scena de la Românii au talent ca să smulgă instantaneu de la mine un DA”, a declarat Andi. Concurenții au încântat juriul și au primit 4 DA.

 

Genil Hasin și Nicolas Chiriac au adus pe scenă un număr de street dance plin de vibrație. Cei doi concurenți s-au sincronizat, au fost plini de voie bună și au umplut sala cu bucurie și energie. La final, au primit laude din partea juraților, iar Mihaela le-a spus: ”De mult n-am mai avut așa o plăcere să văd un cuplu de dansatori cumva atipic, o diferență mare de vârstă între voi, dar o sincronizare impecabilă, coregrafie faină, dinamică, veselă.”, iar Genil și Nicolas au primit 4 DA.

 

Șerban Borda a jucat teatru fără cuvinte. Tot fără cuvinte au rămas și membrii juriului după ce au văzut momentul inedit, în care concurentul a strecurat și un număr de magie. Originalitatea sa a fost apreciată, iar Andi i-a spus: ”Eu am decriptat metafora și mi s-a părut chiar foarte drăguță. Momentul mi s-a părut neașteptat și asta vrem să vedem aici, la Românii au talent, lucruri neașteptate, nemaivăzute. E prima oară când vedem așa ceva.”. Șerban a obținut 4 DA.

 

Luca Porta a adus vineri seară pe scenă mișcările de dans ale lui Michael Jackson. Concurentul, fan al regelui pop, nu și-a catalogat dansul ca fiind o imitație, ci mai degrabă un omagiu adus marelui artist. Concurentul a realizat un număr electrizant, iar jurații i-au apreciat talentul. ”Îmi place de el, e drăguț, a avut o apariție bună, o energie bună. Așa că ai făcut o treabă foarte bună!”, a spus Andra, iar Luca a primit 4 DA.

 

Valentin Iancu și Tatiana Raza au prezentat vineri un moment spectaculos. Cei doi au dansat, iar Valentin a făcut o demonstrație de forță la trapez, reușind să țină juriul cu sufletul la gură. Elementele riscante executate de el au adus foarte mult suspans și tensiune, iar emoția s-a îmbinat perfect cu energia. ”Îmi place și dentistul tău, Valentin! Ai un stomatolog foarte bun. Noi ce vedem acum e ok, dar mai pățești și una-alta din când în când… Ai un dentist foarte bun, să-mi dai și mie adresa lui.”, a spus Florin Călinescu cu zâmbetul pe buze. Valentin și Tatiana au primit 4 DA.

 

Violeta Irasciuc a cântat la vioară Vara de Vivaldi și a demonstrat că iubește muzica și că face acest lucru cu foarte multă pasiune. Dacă până acum i-a încântat doar pe brașoveni cu talentul său, cântând pe străzile orașului de sub Tâmpa, Violeta a cucerit vineri o țară întreagă pe scena Românii au talent. „După părerea mea, în stradă este atât de mult adevăr, cum rar găsești pe alte scene. E, poate, cel mai sever public, pentru că nu trebuie să plătească niciun bilet. El dacă nu te place cu adevărat, nici măcar nu se oprește. Întotdeauna am descoperit în artiștii stradali oameni foarte talentați.”, i-a spus Andi. Conurenta a obținut 4 DA la final.

 

Iuri Rîbac a adus un dans freestyle plin de pasiune. Cu mișcări precise, pline de energie și senzualitate, Iuri a cucerit iremediabil publicul și jurații și i-a făcut să vibreze, iar Andra i-a cântat pentru a continua să danseze și să demonstreze că poate improviza pe orice stil. ”Bănuiesc că în general poți dansa pe orice cu genul ăsta de motricitate și de mobilitate.”, i-a spus Mihaela. Concurentul a impresionat și a primit 4 DA.

 

Ion Nedelcu a demonstrat vineri că talentul nu are vârstă. Este scenograf și designer, iar la Românii au talent a prezentat un număr de pictură cu vin, pentru a împărtăși din experiența sa oamenilor care simt la fel ca el. Ion a surprins cu momentul inedit adus pe scenă și a primit aplauze din partea publicului. Jurații au apreciat talentul concurentului și i-au apreciat și creativitatea. ”Premiem premiera! Atunci o să zic un DA!”, a spus Florin, iar Ion a primit la final 4 DA.

 

Chiar dacă are o deficiență de auz, George Aghinea a adus vineri emoția pe scenă. Cu o voință extraordinară, concurentul a demonstrat că a fost înzestrat cu o voce fabuloasă și a interpretat plin de bucurie melodia At least. Timbrul lui vocal a sensibilizat juriul, care a fost uimit de talentul lui colosal și s-a ridicat pentru a-l aplauda. ”M-ai răcorit cum ai cântat. S-a făcut frig în sală și a apărut emoția aia de care tot zic eu că trebuie să apară și anume pielea de găină. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. George a primit 4 DA.

 

Kiss Gyula a revenit la Românii au talent mult mai pregătit, însă a cântat tot în limba maghiară, dar de data aceasta melodia Clint Eastwood. Timbrul său vocal a sunat foarte bine în ritm de hip-hop, iar jurații l-au aplaudat și l-au felicitat pentru numărul prezentat. ”Metrica, frazarea, astea mi-au plăcut. A sunat foarte bine. Al treilea DA vine de la mine”, a spus Andra. Kiss a primit la final 4 DA.

 

Micuța Antonia Stoian a ridicat sala în picioare încă de la primele acorduri. Concurenta a uimit publicul și jurații cu talentul său de a cânta la diverse instrumente precum fluier sau nai, dar și la instrumente neconvenționale, cum ar fi o seringă, o coajă de nucă sau o sticluță. Spectacolul a fost completat de vocea fenomenală a concurentei. ”N-am nicio îndoială că vei face cu orice preț spectacol, pentru că asta îți place să faci.”, a spus Mihaela, iar Florin a completat: ”Ne vedem cu patruzeci de mii de DA în etapa următoare!”.

 

Toader Grad a intrat hotărât pe scenă și a cântat o piesă hip-hop compoziție proprie. Versurile melodiei i-au pus pe gânduri pe toți cei prezenți în sală, iar vocea sa a impresionat juriul, care a decis să-i acorde 4 DA. ”E un punct în plus dacă ți-ai scris textul. E coerent, are și îndrăzneală, ai și căpșorul lui Eminem când era de vârsta ta.”, i-a spus Florin.

 

În ciuda problemelor de sănătate, Florin Drăgoi a făcut spectacol pe scenă cu un număr puternic de beatbox. Bass-ul lui Florin i-a uimit pe Smiley și Pavel, iar Andi, Mihaela, Andra și Florin i-au aplaudat îndelung talentul și curajul. ”Mi-ai făcut o surpriză foarte frumoasă! A fost pentru prima oară când am auzit Andra pe beatbox. A sunat bine, într-adevăr cu mai mult bass. Îmi place tare mult zâmbetul tău! Îmi dai emoție și energie. A sunat tare bine, așa că răspunsul meu este DA.”, i-a spus Andra, iar concurentul a părăsit scena cu 4 DA.

 

Nicolai Chilimicenco iubește natura, iar acest lucru l-a demonstrat și vineri. De când era mic imita sunetele anumitor păsări și animale, iar în ediția șase Românii au talent a adus umplut scena cu veselie și i-a făcut pe toți să se gândească la copilărie și la vacanță. ”Da, sunt edificat, DA!”, a spus Andi, încântat de momentul prezentat de Nicolai. Concurentul a primit la final 4 DA.

 

Eduard Cristian Cătănoiu a adus vineri un număr de dans contemporan plin de emoție, trăiri intense și foarte multă expresivitate. Eduard a transmis prin dans o poveste de viață și a ajuns rapid la inimile juraților, care au apreciat momentul prezentat de el. ”N-aș blama disperarea unei generații, care ar putea să fie chiar reală. Eu chiar cred că generația din care el face parte are o disperare în interior și simte nevoia să o exteriorizeze, uneori chiar prin intermediul dansului contemporan. Dansul înseamnă emoție.”, a spus Andi, iar concurentul a obținut 4 DA.

 

Este giuvaier, dar iubește muzica! Maxim Prepeliță i-a șocat pe toți când a început să cânte Caruso. Nimeni nu se aștepta la vocea sa uriașă și la interpretarea impecabilă. Concurentul a transmis foarte multă emoție, iar Andra a mers la final pe scenă pentru a-l îmbrățișa și a-l felicita pentru talentul său extraordinar. ”Ne-ai emoționat pe toți, ne-ai surprins pe toți și mă bucur că mi-ai oferit această emoție.”, i-a spus Mihaela. Maxim a fascinat juriul și a primit 4 DA și felicitări.

 

S-a încheiat încă o ediție fenomenală Românii au talent, în care talentul și originalitatea au produs o explozie de bucurie. Vinerea viitoare, de la 20:30, vom rămâne muți de uimire în fața unor momente unice și ne vom bucura de un spectacol senzațional, plin de forță, pasiune, energie, efervescență și emoție.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

Chefi la cuțite, lider de audiență pe toate categoriile de public! Chef Florin Dumitrescu a oferit cuțitul de aur

Published

on

 

Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață pe toate categoriile de public, luni, cu peste 2 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 20:52.

În intervalul orar 19.59-23.52, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,6 puncte de rating și 24,6% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro TV cu 6.6puncte de rating și21,3 % cota de piață.

La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 6,9 puncte de rating și 17,9 % cota de piață, fiindurmată de Pro TV cu 5,7 puncte de rating și 14,6 procente din cota de piață. Şi la nivel national, emisiunea de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, Chefi la cuţite înregistrând 6,6 puncte de rating şi 16,5 cota de piaţã, fiind urmatã tot de Pro TV cu 5,9 puncte de rating şi 14,6 cota de piaţã.

Ultimul concurent al ediției de luni seară Chefi la cuțite a reușit să ridice standardul competiției la rang de „aur”. Ernesto Dosman, bucătar originar din Panama, cu o experiență de peste 27 de ani în bucătărie, l-a convins pe chef Florin Dumitrescu de faptul că el este pionul principal de care are nevoie în lupta sezonului 7: ”Dacă eu pe Bontea nu pot să îl aleg în echipă, pentru că este colegul meu, în schimb, pot să iau pe cineva care să aibă creierul și capacitatea lui. Mulțumesc și bine ai venit la mine în echipă!”, a spus acesta când i-a oferit cuțitul de aur.

Ernesto are 46 de ani, însă a început să gătească încă din adolescență, iar cei 22 de ani petrecuți pe vas, ca bucătar de croazieră, l-au ajutat să se formeze și să se transforme într-un executive chef fără cusur: ”Sunt foarte obișnuit cu presiunea din bucătărie, cu gătitul contratimp. Am experiență, am gătit și pentru 4000 de persoane pe vas.Știu că în acest domeniu este nevoie de multă răbdare și multă muncă pentru a obține rezultate, a mărturisit acesta.

Cu o experiență ce nu poate fi contestată, Ernesto a simțit nevoia unei noi provocări, motiv pentru care s-a înscris la Chefi la cuțite: ”Vreau să ies din zona de confort, iar pentru mine, experiența acestui show este un alt prag pe care mi-am propus săîl trec. Vreau săîmi testez limitele și, în același timp, să lucrez aproape de cei trei chefi, de la care știu că am foarte multe de învățat.

Așa se face că dish-ul lui Ernesto Dosman, o tocăniță din fructe de mare cu sos de roșii, a fost farfuria pe care chef Florin o aștepta încă din primele zile de preselecții ale sezonului 7. Astrele s-au aliniat, căci și concurentul a mărturisit încă de la început că chef Florin este și juratul alături de care s-ar fi văzut lucrând: ”Asta e combinația câștigătoare! Mi-am dorit de la început să fiu cu el, nu îl voi dezamăgi. Îmi place personalitatea lui și felul în care conduce în bucătărie. Este o mare realizare pentru mine că sunt primul concurent din echipa sa”, a spus Ernesto, cuțitul de aur al celui mai tânăr dintre jurații Chefi la cuțite.

Alexandru Popa, din echipa lui chef Sorin Bontea și Ernesto Dosman, din trupa de bucătari a lui chef Florin Dumitrescu sunt, până în acest moment, cei mai talentați doi concurenți care au trecut pragul preselecțiilor în sezonul 7, asigurându-și deja locul în bucătăria Chefi la cuțite. Cu toate acestea, audițiile pe nevăzute continuă cu alte momente spectaculoase, iar chef Cătălin Scărlătescu, singurul jurat ce nu a oferit nimănui acest avantaj încă așteaptă să-și găsească cel mai puternic aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Kanal D, lider de audienta cu “Teo Show”

Published

on

 

Luni, 30 septembrie, Kanal D a fost lider de audienta cu emisiunea “Teo Show”, postul TV clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in intervalul de difuzare a show-ului prezentat de Teo Trandafir si Bursucu, conform datelor furnizate de Kantar Media. In intervalul de difuzare “Teo Show” (15:00 –17:00), Kanal D a surclasat productiile statiilor concurente, atat pe targetul Comercial cat si All Urban.

Astfel, Kanal D a inregistrat, in intervalul orar mentionat mai sus, 1,5% rating si 15,3% cota de piata, pe targetul Comercial, si 1,9% rating si 11,0% cota de piata, pe targetul All Urban. Minutul de maxima audienta, atins la 16:42, a adunat in fata micilor ecrane peste o jumatate de milion de romani.

Unul dintre momentele cele mai urmarite de public a fost surpriza inedita pregatita de Ilinca Vandici pentru Raluca Badulescu. Aflate in Turcia, cele doua vedete s-au “rasfatat” cu o cura de detox, la o clinica de lux, din Bodrum. Aventura in Turcia continua pentru Ilinca Vandici si Raluca Badulescu, departe de Romania, si in editia de astazi a emisiunii “Teo Show”, difuzata incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

VESTE TRASNET: Kanal D a spulberat din nou audienta!

Published

on

 

Kanal D, lider absolut de audienta, in Prime Time, cu serialul “Pretul fericirii”

#Penultimul episod al sezonului, urmarit de peste un milion de romani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii. De luni, 22 iulie, la Kanal D va debuta cel de-al treilea sezon al serialului “Mireasa din Istanbul”

 

Joi, 18 iulie, Kanal D a fost lider absolut de audienta, in Prime Time, cu serialul “Pretul fericirii”. Penultimul episod al sezonului a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate targeturile. Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul de difuzare, 20:00 – 23:00, statia TV a inregistrat o cota de piata de peste 17%, pe fiecare categorie de public monitorizata.

Aseara, in intervalul orar mai sus mentionat, Kanal D a inregistrat 4,7% rating si 17,5% cota de piata, pe targetul Comercial, 6,1% rating si 17,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,1% rating si 17,1% cota de piata, pe targetul National. O medie de peste un milion (1.082.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara, in fiecare minut al difuzarii, serialul “Pretul fericirii”. Minutul de aur, atins la 22:40, a adunat in fata micilor ecrane 1.351.000 de fani ai productiei difuzate la Kanal D.

In aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D va putea fi urmarit ultimul episod al acestui sezon “Pretul fericirii”. De luni, 22 iulie, va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului fenomen “Mireasa din Istanbul”, care va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri.

 

Target Comercial

18-49 Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 4,7 17,5 200
  Pro TV 4,6 17,2 197
  Antena 1 3,6 13,4 154
Source: Kantar Media Romania  
Date: 18.07.2019  

Target All Urban

All Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 6,1 17,4 588
  Pro TV 4,9 13,8 467
  Antena 1 3,2 9,2 309
Source: Kantar Media Romania  
Date: 18.07.2019

 

Target National

 
National Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 6,1 17,1 1082
  Pro TV 6,0 16,9 1072
  Antena 1 3,3 9,4 595
Source: Kantar Media Romania  
Date: 18.07.2019  

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: