Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENTE TV Românii se bucură, zi de zi, de fotbalul spectacol pe PRO TV și VOYO!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Calculele sunt tot mai complicate, meciurile mai dure și așteptările mai ridicate! Spectacolul fotbalistic de la EURO 2020 a ajuns, ieri, la ultima zi a meciurilor din cea de-a doua etapă a grupelor.

 

Ziua a început cu un duel din grupa de foc de la EURO, Franța contra Ungaria și care, la prima vedere, părea că va avea un rezultat clar: victoria francezilor. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât ungurii au deschis scorul, în prelungirile primei reprize, prin golul lui Fiola. Chiar dacă statisticile arată că posesia și șuturile au fost de partea francezilor, aceștia au reușit egalarea abia în minutul 66 prin Griezmann.

 

Ceea ce a urmat a fost spectacolul golurilor, în întâlnirea dintre Portugalia și Germania. Dacă portughezii aveau deja o victorie din prima etapă, nemții erau în căutarea primelor puncte, așa că show-ul era garantat. În minutul 15, Ronaldo a deschis scorul și părea că va conduce echipa Portugaliei spre o nouă victorie. Însă, coșmarul portughezilor era doar la început! În minutele 35 și 39, Dias și Guerreiro au marcat autogoluri, ducând Germania în avantaj. Cea de-a doua repriză a dus scorul la un incredibil 4-1 după ce Havertz, în minutul 51 și Gosens, în minutul 60, au marcat pentru nemți. Jota a reușit să marcheze un ultim gol de onoare pentru Portugalia, în minutul 67, însă nu a fost suficient. După înfrângerea dură, portughezii trebuie să se regrupeze pentru ultima etapă.

 

Seara a fost încheiată de duelul dintre Spania și Polonia, două echipe ce aveau, neapărat, nevoie de victorie pentru a-și crește șansele de calificare. Spania a deschis scorul în minutul 25 prin golul lui Morata, însă nu a fost suficient. În minutul 54, polonezii au egalat prin Lewandoski și au reușit să mențină scorul până la final. Egalul nu ajută niciuna dintre echipe, acestea fiind pe ultimele două locuri în grupa lor, în spatele Suediei și Slovaciei.

 

Remiza surprinzătoare dintre Franța și Ungaria a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 4.5 puncte de rating și 25.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.4 puncte de rating și 13.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 16:00 – 17:55, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 4.3 puncte de audiență și 29.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea doar 1.9 puncte de rating și 12.4% share.

 

Românii au urmărit, cu interes, confruntarea dintre Portugalia și Germania! În intervalul orar 19:00 – 20:53, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, meciul a înregistrat 7.0 puncte de rating și 27.9% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 3.7 puncte de audiență și 14.5% share. Totodată, PRO TV a condus și clasamentul audienței formată din publicul cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, înregistrând 6.0 puncte de audiență și 28.4% cotă de piață, față de televiziunea de pe locul 2 care avea 3.4 puncte de audiență și 16.1% share.

 

Ultimul meci al serii, dintre Spania și Polonia, a fost tot lider de audiență! Disputa a înregistrat 8.3 puncte de rating și 26.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.1 puncte de rating și 19.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:54, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.8 puncte de audiență și 30.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.7 puncte de rating și 22.4% share.

 

Să înceapă lupta finală pentru calificare!

 

De astăzi nu mai este loc de greșeli, fiecare gol contează și fiecare înfrângere poate fi egală cu eliminarea: începe ultima etapă a grupelor. De la ora 19:00, pe PRO TV, telespectatorii pot urmări confruntarea dintre Italia, deja calificată și Țara Galilor, iar pe PRO X, de la aceeași oră, Elveția întâlnește Turcia. Cine se va califica din grupa A, aflăm în această seară!

 

Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, pe PRO TV și VOYO!

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending