Connect with us

Seriale

Serialele turcesti de la Kanal D, Dragoste infinita si Furtuna pe Bosfor au spulberat concurenta pe publicul national si urban

Published

on

AUDIENTE TV: Luni, 17 aprilie, in a doua zi de Paste, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu serialele turcesti “Dragoste infinita” si “Furtuna pe Bosfor”.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc, atat pe segmentul de public National cat si All Urban. Aseara, romanii au fost captivati de cele doua seriale, timp de cinci ore, Kanal D inregistrand o medie de peste un milion de fani din intreaga tara.

Furtuna pe Bosfor
KANAL D

 

Ieri, in intervalul 20:00 – 1:00, Kanal D a inregistrat 6,8% rating si 16,5% cota de piata, pe targetul National,  urmat de PRO TV cu 5.8% rating si 14.2% share, iar Antena 1 s-a clasat pe locul 3 cu 5.8% rating si 14.1% share.

Iar la nivelul publicului urban Kanal D a obtinut 6,4% rating si 15,5% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5.9% rating si 14.4% share, iar PRO TV s-a clasat pe locul 3 cu 5.7% rating si 13.8% share.

 

 

Foto Credit: KANAL D

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de KANAL D si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Advertisement

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre KANAL D

Analiza este facuta pe target-ul national si urban

Perioada 17 aprilie 2017                   

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending