Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENŢE TV: Serialele PRO, LAS FIERBINŢI şi AI NOŞTRI, lider de audienţă pe publicul comercial. Cifre exacte, aici!

Published

on

Serialele Las Fierbinți și Ai noștri au adus joi seara distracția în casele românilor. PRO TV a fost lider absolut de audiență cu cele două seriale, pe toate segmentele de public, iar întâmplările celebrelor personaje au strâns milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

 

Serialul Las Fierbinți a înregistrat 9.7 puncte de rating și 33.2% share pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 ani. La nivel național, o medie de 1.6 milioane de români au urmărit peripețiile feribințenilor scăpați de atacul nuclear, în timp ce televiziunea clasată pe poziția secundă, ANTENA 1 a înregistrat 5.0 puncte de rating și 17.1% cotă de piață.

 

Comedia a continuat cu Ai Noștri și povestea celor doua familii, Ghica și Ciorbă, care se străduiesc să supraviețuiască împreună de dragul copiilor lor chiar dacă nu au multe puncte în comun. Serialul a înregistrat, joi seara, 8.7 puncte de rating și 24.5% share, pe segmentul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 ani, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obținut 4.5% rating și 12.6% share.

 

Țara o arde pe comedie, iar aventurile fierbințenilor continuă și săptămâna viitoare cu două episoade pline de umor, marți și joi, de la ora 20.30, la PRO TV. În ce situații încurcate vor mai intra Ai noștri veți afla joi, la 21:30, imediat după Las Fierbinti.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Kantar Media

Advertisement

Copyright: ARMADATA SRL

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending