joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVAUDIENȚE TV Serialul ADELA, din nou lider! Cum arată clasamentul?

  AUDIENȚE TV Serialul ADELA, din nou lider! Cum arată clasamentul?

  #dacăejoieAdela! O singură săptămână îi mai desparte pe telespectatori de deznodământul celui de-al treilea sezon Adela, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. Serialul Adela – Ce-i al tău e şi al meu s-a impus ca lider de audienţă atât pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:15, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1.

  Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:00, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani cu un rating mediu de 5.2 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV care, cu finala MasterChef a obţinut o medie de 4.7 puncte de rating şi 17.3% cotă de piaţă. Şi la nivel naţional, serialul Adela a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, cele mai noi episoade ale proiectului conducând clasamentul audienţelor cu 6.7 puncte de rating şi 17.9% cota de piaţă, urmat de Kanal D  cu 6.2 puncte de rating şi 16.6% cota de piaţă. Pro TV a ocupat poziţia a treia în clasament, la nivel naţional, cu 5.8 puncte de rating şi 15.7% cota de piaţă.

  Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale Andreei (Oana Moşneagu) de a-şi însuşi din nou cel mai de preţ „bun” al Adelei (Mara Oprea), pe Bogdănel. Nimic nu a stat în calea Andreei, care a fost în stare să îi pună viaţa în pericol propriului ei tată pentru a se asigura că acesta nu va mărturisi că ştie unde se află copilul. „Am crezut că te-ai schimbat, că ai învăţat ceva din ce ai păţit! Mi-e ruşine că eşti fata mea!”, i-a spus Mitu (Marian Râlea), iar Andreea i-a reproşat la rândul ei „Niciodată nu m-ai iubit!”.

  În tot acest timp, Delia (Anca Androne) şi Paul (Mihai Călin) au pus cap la cap informaţiile şi au descoperit lucruri îngrozitoare despre Martha (Carmen Ionescu): „E doar vine mea, am trecut prea uşor peste ce le-ai făcut părinţilor lui Mihai! Pe tata l-ai ţinut cu forţa lângă tine! Eşti o criminală, ăsta-i adevărul!”, i-a reproşat Paul mamei sale. Mai mult, acesta a luat hotărârea de a nu mai ascunde nimic din trecutul mamei sale, hotărâre pe care o va plăti cu preţul averii sale: „De data asta nici nu mai vreau să te salvez!”.

  În momentul în care a realizat că se află la un pas să piardă totul, Lucian (Daniel Nuţă), a trecut din nou la ameninţări: „S-a ales praful, Martha! Eu o să scap, dar pe tine o să vină să te ia!”, i-a spus el Marthei, care a ripostat, la rându-i: „O să spun tot!”. La auzul acestor vorbe, Lucian i-a spus răspicat: „Spune ceva şi o să vă omor pe toţi! Şi nu glumesc!”. Dacă îşi va pune Lucian în aplicare ameninţările şi, mai ales, dacă va reuşi Adela să afle adevărul despre Bogdănel, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

  Sursa:Kantar Media
  Copyright:ARMADATA S.R.L.
  Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
  Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban si National
  Perioada 2 iunie 2022
  https://www.youtube.com/watch?v=DTGirhBqGVU
  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente