Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Serialul de Crăciun Las Fierbinţi a fost urmărit de peste 2 milioane de românia! Cifre, aici!

Published

on

Colindele, campania politică, ideile de afaceri, tradițiile inventate peste noapte și spiritul sărbătorilor au fost în centrul atenției în episodul Las Fierbinți special de Crăciun.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Episodul Las Fierbinți a obținut, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 10.2 puncte de rating și 25.9% share, în timp ce postul de pe locul doi, Antena 1, care difuza editia speciala Next Star, a înregistrat 5.8 puncte de rating și 14.7% share. În minutul de maximă audiență, la nivel național, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau aventurile fierbințenilor.

 

Cui nu-i place o urare, în prag de sărbătoare?“, a spus Bobiță după ce l-a primit pe Ardiles la colindat, dorindu-i să aibă succes în afaceri, să își extindă barul și să se însoare cu o topomodelă. Imediat după, Ardiles i-a făcut o propunere de nerefuzat lui Bobiță: o afacere din care vor câștiga zeci de milioane garantat, doar colindând! În același timp, Celentano și Firicel erau în biroul Primarului Vasile, prezentându-i că este de datoria lor de cetățeni să nu “preticlicheze“ viața oamenilor din Fierbinți, cu asasinii din înalt, adică țurțurii de pe case.

 

După ce au pus țara la cale, gașca simpatică din Fierbinți a pornit la colindat de belșug și sănătate, în ciuda pericolului de a lua bătaie de la săteni, de care se temea Giani. Brigada antițurțuri, formată din Celentano și Firicel, a pornit și ea la patrulat, cu super chef de muncă, deși nu prea erau mulțumiți că locul de muncă este în România și au ajuns la concluzia că Africa ar fi trebuit să fie țara în care s-au născut.

Primarul și Dalida au decis că sărbătorile reprezintă perioada perfectă pentu o campanie electorală ca la carte! În căminul cultural, lucrările au fost în toi, pentru a le pregăti sătenilor locul perfect pentru o ședință foto cu tematică de sărbătoare. În stilul specific fierbințean, toate planurile au fost deturnate de o… amenințare cu bomba!

 

Toate aceste întâmplări au fost privite prin ochii nepotului lui Nicu Rață, venit să vadă cum se petrec sărbătorile la țară. Compunerea primită ca temă de vacanță, pe care micuțul a scris-o din propria experiență în Las Fierbinți, concluzionează că oamenii sunt veseli în Fierbinți, iubirea unchiului său este necondiționată și cel mai bun lucru este acela că nimeni nu se supără dacă ceva se murdărește pentru că… totul este deja murdar.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Programul de Crăciun de la Antena 1 vine cu premiera Uniplay Show şi finalele X Factor & Te cunosc de Undeva!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending